Raakt die speen ALTIJD kwijt? Herkenbaar, voor je het weet zit je op de fiets en ligt die speen weer in de struiken. Heel handig is een speenkoord. Dit is een koord waar je je speen aan kunt bevestigen. Je hebt ook de zogenaamde speendoekjes, die zijn favoriet in bed.
Omdat je tegenwoordig zeker niet meer voor een saai exemplaar hoeft te gaan hebben we een aantal hippe speenkoorden voor je op een rijtje gezet. Kun je hem ook nog matchen met de outfit van je kleintje. LIKE!

Bebi Amsterdam

De speenkoorden van Bebi Amsterdam zijn fantastisch.  Het assortiment bestaat uit speenkoorden met naam maar ook speenkoorden geïnspireerd op de trends van nu. Je hebt veel keus en je kunt bij elke outfit een ander speenkoord kiezen.
De speenkoord met naam is ook leuk als kraamcadeau.

Speenkoorden Bebi Amsterdam

Prijs: €19,90

Bebi Amsterdam

Little Mack

De items van webshop Little Mack doen je watertanden. JE WILT ALLES HEBBEN!
Ze hebben hele leuke hoezen voor je Maxi Cosi maar ook de dekens, luiertassen en speenkoorden maken je hebberig. Het laatste zetten we in ons lijstje met favorieten.
Dit exemplaar heeft ook nog een knuffel, dus je slaat twee vliegen in een klap.
Extra: je krijgt deze speenkoord in een geschenkdoosje.

Prijs: €13,95

Little Mack

Bebe Basket

Bij Bebe Basket kun je een speenkoord van Bam Bam bestellen en krijg je er een monddoekje met naam bij! Hoe leuk als je kindje net geboren is?
De speenkoord is lekker zacht en is voorzien van een ster. De kwaliteit van het monddoekje is net zo zacht.

Prijs: €13,90

Bebe Basket

Franck & Fischer

De zelfgemaakte speenkoorden van Kiekepiep zijn origineel en fun! Maar ze verkopen ook het merk Franck & Fischer. Dit zijn speenkoorden met kleine beestjes in verschillende kleuren. Het element fun komt vooral naar boven als je de speenkoorden ziet. De pinguïn is onze favoriet.

Prijs: €12,95

Franck & Fischer

Suavinex

De Suavinex speenketting Haute Couture 4+ maanden, te koop bij Le Petit B.B. zijn erg chique en je kleintje ontpopt zich tot een ware prins of prinses. De prijs verwacht je er totaal niet bij! Ook verkrijgbaar in het blauw.

Prijs: €4,95

Suavinex

Z8 Lettuce

Goed gestrikt zullen we maar zeggen. Een zachte strik met een lint waar je de speen aan kunt bevestigen. Ook verkrijgbaar in roze met een sterrenpatroon.

Prijs: €5,95

Z8 Lettuce

Sophie de Giraf

Als je kinderen hebt dan weet je één merk die sowieso onmisbaar is voor je kindje. Sophie de Giraf. De bijtring, de knuffeldoekjes en knuffels zijn herkenbaar door het girafje of de andere figuurtjes zoals het hertje. Toch blijft de giraf een favoriet.

Prijs: €9,00

Sophie de Giraf

Leave a Reply