Bob et Julie. Het klinkt als een kleine boutique ergens in een smal straatje in Parijs. Maar het is een online webshop die je wel dat gevoel geeft door hun assortiment. Ze verkopen schattige jurkjes voor girls (Julie) en stoere outfits voor boys (Bob).

PRINSESJE

Oprichtster Eveline de Jager – Bijl is als kind opgegroeid met smock jurkjes. Haar moeder maakte soms prachtige jurkjes met de hand. Ze zag vaak foto’s van vroeger, met de mooiste outfits aan en besloot daarom een eigen kledinglijn te starten. Tegenwoordig zijn dit soort mooie jurkjes moeilijk te vinden en dat was wat Eveline ook miste in de kast van haar dochtertje. Een meisje moet zich een prinsesje voelen. Een spijkerbroek kunnen ze altijd nog aan!

KWALITEIT

Bob et Julie verkoopt naast klassieke jurkjes ook blousjes, rokjes, pyjama’s van mooie kwaliteit en basiselementen voor boys zoals een basic overhemd dat je goed kunt combineren. De maten lopen vanaf 1 jaar tot 6 jaar. Bob et Julie onderscheid zich door mooie ontwerpen en goede kwaliteit. Elk item is uniek en we LOVE de kraagjes!

Wij hebben een selectie gemaakt voor de feestdagen. Je kleine meid zal zich gegarandeerd een prinses voelen!
‘All I want voor Xmas is een jurkje van Bob et Julie.’

Claire

Bob et Julie - Claire

Marguerite

Bob et Julie - Marguerite

Rouge Anais

Bob et Julie - Rouge Anais

Carice

Bob et Julie - Carice

Charlotte

Bob et Julie - Charlotte

Aurelie

Bob et Julie - Aurelie

http://www.bobetjulie.com

 

Leave a Reply