In elke garderobe horen basics, voor vrouwen, voor mannen, maar zeker ook voor kids. De zoektocht naar mooie en goede basics blijkt altijd weer lang te zijn, voor onszelf, maar voor de kleintjes al helemaal. Je begrijpt dat ik daarom een gat in de lucht sprong toen ik het perfecte merk hierin tegen kwam; Gray Label.

Gray Label

Gray Label

AMSTERDAM BASED LABEL

Dit Amsterdam based label, maakt ecologische kleding voor de kleine minimalist van nul tot acht jaar. Ze hebben een tijdloze en unisex ‘year round’ collectie van hoge kwaliteit. Naast de jaarlijkse collectie brengt Grey Label ook twee keer per jaar een seizoenscollectie uit. Dansen, slapen, spelen, alles kan in de outfitjes van het label, doordat er gebruikt wordt gemaakt van het allerzachtste katoen. Deze katoen is 100% ecologisch. Wat is er fijner dan dat je kleintje niet beperkt wordt in zijn of haar ontdekkingstocht door de wondere wereld?

Gray Label

Gray Label

KEEP IT SIMPLE

Gray Label houdt van simpel en kiest daarom voor warme tinten die elke boy of girl goed staat. Dus geen felle kleuren, drukke prints of superhero’s op shirts, maar mooie essentials die in elke mini garderobe hun weg weten te vinden. Daar ben je als volwassene toch een beetje jaloers op?

Gray Label

Gray Label

Gray Label

Gray Label

http://www.gray-label.com/nl/

Leave a Reply