Culi Amsterdam - Lotte

Lotte is eigenaresse van de blog Culi-Amsterdam.nl (mama van zoontje Mats) en heeft een eigen marketingbureau Culi Marketing, waarmee ze horeca-gerelateerde zaken ondersteunt. Ze heeft op haar eigen blog een lijst met kidsproof restaurants gepost en wilt deze speciaal voor Little Favorites ook nog een keertje delen.

WAT IS CULI AMSTERDAM?

Culi Amsterdam is een objectief online magazine over culinair Amsterdam. Je wordt op de hoogte gehouden van alles wat er gaande is op culinair gebied in Amsterdam: de mooiste nieuwe restaurants, de gezelligste bars en de lekkerste traiteurs. Welke zaak gaat er binnenkort open, welke zaak is er onlangs geopend, leuke reviews over restaurants die een nieuw bezoek waard zijn, geteste producten, culinaire events en deals die je niet mag missen.

Culi Amsterdam

ETEN IN AMSTERDAM MET BABY EN KINDERWAGEN

Moeders met baby’s kunnen in sommige horeca gelegenheden, met kinderwagens, maar lastig uit de voeten. Zeker in het drukke en volle Amsterdam. Dan hebben we het nog niet eens over het verschonen van je baby. Daarom zet ik speciaal voor jullie een aantal restaurants op een rij, waar je gewoon lekker naartoe kunt met de kinderwagen en vrienden, zonder de hele tent te moeten verbouwen!

Deze gelegenheden verwarmen ook graag je flesje even op. En daarnaast hebben een aantal van deze restaurants ook een aparte verschoningsmogelijkheid. Sommige hebben genoeg ruimte om je baby te verschonen. Bij de rest raden wij je aan dit gewoon in de kinderwagen te doen, zolang dit nog kan.

Kim Kardashian

RESTAURANT LOTTI’S IN HET HOXTON HOTEL

Even een aparte ruimte nodig om bijvoorbeeld je baby te voeden? Dan kun je bij Lotti’s in Amsterdam heel goed terecht. Je hoeft het maar te vragen en je kunt je even terugtrekken voor wat privacy. Ook de kinderwagen kun je hier gewoon mee naar toe nemen. Ideaal!

RESTAURANT HAPPYHAPPYJOYJOY

Bij Aziatisch restaurant Happyhappyjoyjoy heb je een aparte ruimte bij het toilet ,waar je gemakkelijk even de kleine kunt verschonen en weer fris en fruitig plaats kunt nemen aan tafel. Een lekkere Aziatische hap voor mama en een warme fles melk voor de kleine hummel.

happyhappyjoyjoy

RESTAURANT SEAFOODBAR AMSTERDAM

Bij restaurant Seafoodbar kom je gemakkelijk binnen met de kinderwagen en heb je ook genoeg ruimte om deze neer te zetten. De kleine blijft lekker in de wagen en de volwassenen zitten aan tafel. Want wie zegt dat je met een baby en kinderwagen niet alsnog gezellig uit eten kunt?

RESTAURANT THE LOBBY IN HOTEL V

Bij restaurant The Lobby kies je er zelf voor hoe je wilt zitten, de kleine gemakkelijk naast de tafel in de kinderwagen. Of je laat de wagen bij de receptie en neemt de kleine gezellig op schoot. Beide opties zijn geen probleem.

RESTAURANT KESSENS

Bij restaurant Kessens hoef je je geen zorgen te maken om de volle…soms geurige luiers van de kleine spruit(en). Ideaal voor mama’s met een jonkie hebben ze hier verschoontafels in het toilet. Schone broek en klaar voor het eten. Geen haast om thuis te komen.

Kessens

RESTAURANT BLUESPOON

Nog zo’n restaurant, met veel ruimte op het toilet, is restaurant Blue Spoon. Geen zorgen over rommel, vervelende ongelukjes en dergelijke; restaurant Bluespoon heeft genoeg ruimte op het toilet om de kleine even te voorzien van een schone luier. Geniet zonder stress van een lekkere lunch of avondmaal.

RESTAURANT MOUSTACHE

Als je van tevoren even belt, naar restaurant Moustache, om te melden dat je een kleintje met babywagen bij je hebt, zorgen zij ervoor dat je een goed plekje, hebt waar je ook met baby en kinderwagen nog comfortabel kunt zitten. Verschonen kun je hier het beste in de kinderwagen doen, als je daar ruimte voor hebt tenminste.

CT COFFE & COCONUTS

Een ruimte voor het verschonen hebben ze niet en helaas ook geen kinderstoelen, dus dat moet allemaal in de kinderwagen, maar verder is CT Coffee & Coconuts plek ook voor ouders met een kleintje heel toegankelijk. Gezellig een kopje koffie doen met je baby erbij? Check!

Coffee & Coconuts

RESTAURANT @7

Restaurant @7 is er weer zo één met een handige verschoontafel voor kids. Gewoon de kinderwagen en tas mee en je hoeft je verder nergens meer zorgen over te maken. Ja, de fles misschien, maar die warmen ze graag voor je op.

RESTAURANT STORK

Ook restaurant Stork is voorzien van een verschoontafel voor baby’s. Niets fijner dan weten dat je gezellig uit eten kunt gaan en je jonge kroost mee kan nemen, zonder te veel op de tijd te hoeven letten, omdat de luier verschoond moet worden. Een paar minuten van tafel en voilà ze zijn weer zo goed als nieuw.

RESTAURANT GEORGE

Restaurant George in Amsterdam is ook een fijn restaurant om heen te gaan met een baby. Open, vriendelijk en kinder(wagen) proof. Geniet relaxt van een heerlijk hapje eten buiten de deur en leer tegelijkertijd de kleine alvast het goede leven. Jong geleerd is oud gedaan, niet waar?

Restaurant George

Binnenkort plaats ik op Culi Amsterdam ook een kindvriendelijk special. Hierin plekken waar je naartoe kunt met peuters en kleuters.

Credits foto’s: Culi Amsterdam, Us Magazine, HappyHappyJoyJoy, Kessens, CT Coffee & Coconuts, George.

Leave a Reply