Ook in Utrecht is een hoop te doen. Dit weet Anouk Bindels ons te vertellen.

‘Ik zal mezelf allereerst even voorstellen. Ik ben Anouk Bindels, moeder van Dexx en Zepp, 2 heerlijke mannen. Dexx is 4 en is in januari begonnen met de basischool en Zepp word in juni 2 jaar en is een heerlijk monstertje. Mijn vriend en ik komen beide oorspronkelijk uit Limburg maar wonen al meer dan 12 jaar in Utrecht.
Ik ben mode ontwerpster en heb jarenlang bij diverse grote Nederlandse retailers gewerkt. Maar sinds januari ben ik een eigen baby- en kindermerk begonnen met mijn ex-collega en vriendin Sabine. Ons merk heet Ammehoela en richt zich op de kleine kids die lekker tegendraads zijn en vooral van relaxte kleding houden. Onze site is vanaf deze week ‘in the air’. Maar onze eerste echte grote collectie komt over ongeveer 2 maanden binnen. Dit is super spannend!’

Anouk Bindels

http://www.ammehoela-kids.nl/nl/
insta: ammehoela.kids  / fb: ammehoela

Als echte Limbo’s houden wij natuurlijk erg van uit eten, terrasjes en een goed wijntje! Daarom zijn wij elke week wel ergens te vinden voor een lekkere lunch of een uitgebreide borrel. Moet zeggen dat het met kids soms lastiger is om een geschikt restaurantje te vinden. Maar onderstaande plekken zijn super kids proof en daarom zijn wij daar vaak te vinden!

Kindjes Anouk BIndels

Anouk Bindels

5X HOTSPOTS IN UTRECHT

1. Loft 88

Een heerlijke plek waar je heerlijk kunt borrelen, pizza’s eten en ze hebben zelfs bbq in de zomer en de allerbeste cheesecake. Achter loft 88 is een natuurgebied met een geweldig onontdekte speelplek voor kinderen.

Loft 88

Loft 88 zit op de Biltsestraatweg 88 in Utrecht
http://loft88.nl/

2. An Apple a day

Een concept store met super leuke kleding, speelgoed en een plek waar je een koffietje kunt drinken en een lekker stukje taart kunt eten. Je kunt er zelfs je kinderfeestje houden.

An apple a day

Nachtegaalstraat 29 in Utrecht
Website niet bekend.

3. Fort aan de Klop

Lunch, diner maar ook leuke festivals in de zomer. Een relaxte plek waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen (in het zicht). Een oud fort dat is omgetoverd tot restaurant, camping en festivalterrein.

Fort aan de klop

Fort aan de klopt vind je op de 1e Polderweg 2 in utrecht
http://www.fortaandeklop.com/

4. SOIA | Strand Oog in Al

Het enige stads strand van Utrecht. In de wijk Oog in Al. Met een heus speeltuintje voor kinderen. Relaxte chill banken en lekkere muziek. Je kunt er helaas niet zwemmen, wel zonnen.

SOIA

Kanaalweg 199 in Utrecht.
http://soia.nl/

5. De Rechtbank (in het centrum)

Hotel, restaurant, bistro en heerlijk terras. De rechtbank heeft een omheind terras. Wat echt heeel handig is. De kids kunnen dus niet weg. Er staat een kist vol met speelgoed dus dje kids vermaken zich prima. Maar voor de ouders is het zeker niet onaangenaam. De gerechten zijn echt heerlijk en de wijn ook. Het restaurant gedeelte is iets chiquer, daar kun je beter een keer een geweldig (vis/vlees)plateau gaan delen met je man, als de kids in bed liggen.

De rechtbank

Korte Nieuwstraat 14 in Utrecht.
http://derechtbank.com/

Leave a Reply