Drie dagen weg. Drie dagen met vriendinnen. Drie dagen een mooie city bekijken. Drie dagen lol. En…drie dagen zonder Vic. Wow, dat klinkt echt heel dramatisch! Maar tja, het is toch écht de eerste keer dat ‘mama’ drie dagen weg gaat, zonder boyfriend én kleine hummel. En dat is toch wel erg gek, vooral zonder die laatste.

Column Valérie

MIJN HART MAAKT EEN SPRONGETJE

Vic is nu 8 maanden en elke dag geniet ik meer van mijn kleine mannetje. Aan het einde van elke werkdag is hij daar weer, degene die je hart keer op keer weer een sprongetje laat maken. Elke avond is het Vic-tijd en is het altijd weer een teleurstelling als ‘ie’ weer naar bed moet. Ieder moment met hem is waardevol en daarom staan we doordeweeks ’s ochtends altijd eerder op om nog even extra veel te kunnen knuffelen. Zoals Winnie de Pooh ook wel eens terecht heeft opgemerkt: ‘You don’t spell love, you feel it’. En ik ben het helemaal eens met deze kleine honing beminnende baas!

Column Valérie

SHOPPEN, WIJNTJES DRINKEN & GIRLS TALK

Maar nu komt het moment toch daar, dat ik een weekendje met vriendinnen weg ga. Lekker shoppen, hippe lunchtentjes ontdekken, wijntjes drinken en vooral veel girls talk. Héérlijk!! Toch zegt dat kleine stemmetje in mijn hoofd alsmaar: óók drie dagen weg van Vic. Oké oké, ik weet dat Vic en z’n papa het heel leuk samen zullen gaan hebben. Dat ze echte jongensdingen gaan doen zoals: voetbal kijken, bier/fles drinken en boeren laten, maar ja…

Column Valérie

Vind ik het nou écht zo moeilijk? Of maak ik me er meer druk om dat het wellicht allemaal goed gaat zo zonder mij? Daar ben ik nog niet achter. Er is maar één manier om hier achter te komen: gewoon gáán en drie dagen volop genieten. Zo moeilijk is dat niet. Vriendlief zal vast en zeker een keer een fotootje sturen van de kleine mini-he, en als ik dan dat breed lachende koppie van Vic weer zie dan weet ik dat het goed is… Maar missen zal ik ‘m zeker (en vriendlief, jou ook hoor ;))!

VALÉRIE

Column Valérie

Credits foto’s: Pinterest

Leave a Reply