Een commode is een onmisbaar meubel in de babykamer. Je maakt daar gebruik van voor je kindje totdat het zindelijk is.

WAT IS EEN COMMODE?

Op een commode verzorg je je kindje. Dus hup luier uit en aan, kleertjes uit en aan, afdrogen en de rest van de mikmak. Commodes zijn er in alle soorten en maten; met deurtjes, lades, opstaande randen en tegenwoordig kun je ook kiezen voor een verplaatsbare commode (bijvoorbeeld met wieltjes).

Commode

COMMODE MET OPBERGRUIMTE

Belangrijk is dat de commode bergruimte heeft. Want je weet hoe dat gaat; je hebt 20 flesjes gekocht van olie tot crème en van haarlotion tot aan bodylotion. Je wilt het beste voor je kleintje! Die flesjes wil je wel allemaal kwijt. Let er dus goed op dat het meubel naast het aankleedkussen nog ruimte heeft om die spulletjes (in) neer te zetten. De meeste afmetingen zijn ongeveer 38 cm breed bij 65 cm lang, dan heb je in iedere geval genoeg ruimte.

Commode

OPKLAPBARE VARIANT

Voor kleine ruimtes is een opklapbare commode de oplossing. Deze hang je aan de wand op een gewenste hoogte. Je klapt hem op als hij niet meer nodig is. Dit bespaart erg veel ruimte.
Wat ook nog ideaal is, is om boven de commode wat planken op te hangen. Zo kun je nóg meer kwijt! Denk aan een commodemandje, luiertasje, knuffeltjes.

Commode

Onderstaand vind je 5x leuke commodes die zeker niet zullen misstaan in de babykamer!

Commode Lova met sterren – Camilla collectie

Commode Lova - Camilla collection

Stokke Care commode – Walnut brown

Stokke Care commode - Walnut

Prijs: €477,-

Cherubin commode

Cherubin commode

Prijs: €199,-

Commode Pien – Grijs

Commode Pien

Prijs: €649,-

Commode Lova met harten – Camilla collectie

Commode Lova met harten

Prijs: €599,-

Leave a Reply