Q&A Anne-Marie

Anne-Marie Koopman is 30 jaar en woont samen in Laren met haar vriend. Op 9 augustus is zij uitgerekend van een jongen. Anne-Marie is werkzaam bij het bedrijf van haar ouders in de automatisering. Zij verheugt zich enorm op haar kleine man! Benieuwd of Anne-Marie cravings heeft en wat haar favoriete merkjes zijn? Lees dan snel de Q&A hieronder.

Q: Als je zwanger bent is het stijlen van een outfit vaak lastig. Heb je tips en wat draag jij zelf het liefst?

A: Ik heb heel veel gehad aan de tip van mijn lieve schoonzusje, (heel veel tips van haar gehad trouwens en van mijn andere lieve schoonzusjes en vriendinnen) die afgelopen februari is bevallen. Zij gaf mij de tip om zo snel mogelijk een zwangerschapsbroek aan te schaffen van de H&M. En dan wel de goede bestellen met de hoge band, tenminste dat vind ik fijn zitten, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het liefst draag ik deze broek samen met een t-shirt met een spijkerblouse die ik dan los erover heen heb hangen, (aangezien deze niet meer dicht gaat) met sneakers erbij. Maar ik kan ook echt niet wachten totdat het eindelijk lekker weer is, zodat ik een jurkje kan aanschieten, dat lekker los zit (net 1 cadeau gekregen van mijn vriend).

Q: Heb je cravings en zo ja waar kun je jou ‘ s nachts voor wakker maken?

A: CHOCOLA! At ik al eeuwen niet meer, want ik kon daar helemaal niet tegen. Maar nu elke dag!

Q: Welke babymerken zijn nu al een favoriet bij je geworden? En zul je straks aanschaffen voor je mini?

A: Favoriet zijn Petit Bateau, House of Jamie, Koeka, Laranjinha (is een Portugees baby-en kinderkleding merk) en Zara heeft ook hele lieve en stoere kleding.

Q: Waar verheug je je het meest op als je kleintje er straks is?

A: Ik verheug mij er heel erg op (überhaupt) dat hij er straks gaat zijn! Mijn vriend en ik zijn beiden zo benieuwd hoe hij er uitziet. Ik hoop dat hij veel op zijn lieve knappe vader gaat lijken, trouwens :)!.

Ook verheug ik mij erop, dat we straks voor het eerst met z’n drieën kunnen gaan wandelen buiten. Ook kan ik niet wachten totdat hij ons gaat herkennen als hij wakker wordt en dan gaat glimlachen. Maar ook het contact straks met zijn opa’s, oma’s, tantes, ooms, neefjes en nichtjes, is iets waar ik mij erg op ga verheugen. Lijkt mij allemaal heel bijzonder om mee te gaan maken!

Q: Welke 5 woorden passen bij jou als jij straks mama bent?

A: Ik hoop dat de woorden: lief, zorgzaam, vrolijk, altijd voor hem klaar staan en toch wat regels instellen, bij mij gaan passen allemaal.

Dit is hoe mijn moeder altijd is geweest en nog steeds is. En zo zijn mijn schoonmoeders trouwens ook. Dus ik hoop daarop te gaan lijken en dat deze woorden bij mij ook gaan passen als moeder.

Leave a Reply