Hupsakee.. en toen was hij opeens één jaar. Zomaar ineens…boem! Alsof het de dag van gisteren was dat hij met z’n handjes in elkaar gevouwen ter wereld kwam. Dat hij ons voor het eerst papa en mama maakten en onze wereld, op een positieve manier, op zijn kop zette. Maar ‘oh my’, wat gaat de tijd snel!

Valérie & Vic

VOOR ALLES IS EEN EERSTE KEER

Iedereen die een kind heeft herkend zich hier in. Van tevoren zijn we natuurlijk ‘gewaarschuwd’ door anderen dat de tijd veel sneller gaat als je een kind hebt. Maar ach, ik als eigenwijze dame dacht dat dat wel mee zou vallen. Nou…niet dus! Alles is voorbij gevlogen. Zijn eerst lachje, zijn eerste kennismaking met groenten, zijn eerste keer zwaaien, zijn eerste kusje, zijn eerste keer ziek zijn, zijn eerste woordje (mama!), zijn eerste stapjes, zijn eerste ‘donderstenen-move’ (zie: ‘ik smeer lekker m’n snot aan de stoel en kijk of mama het ziet’) en nu zijn eerste b’day.

BABY WORDT MANNETJE

Poeh…het is opeens geen baby meer, maar een echt mannetje. Een dreumes die de wereld elke dag een beetje meer gaat verkennen. Aan één hand willen lopen, want met twee handen is zó voor baby’s. Want hee, ik ben al één jaar hoor!

Vic, lief vriendje van me. Ontdek de wereld, maak het je eigen. Blijf zoals je bent. Maar: Don’t grow up, it’s a trap!

Pinterest - Column Valérie

VALÉRIE

Credits foto’s: Valérie & Pinterest

Leave a Reply