Q&A Fleur Kuipers

Een uniek geboortekaartje of geboorteposter laten maken? Speciaal met de naam van jouw jongen of meisje? Een origineel item voor in de kinderkamer, iets dat opvalt? Een speciaal handgeschreven kaartje laten versturen? Een prachtig kraamcadeau bestellen? Je zoontje jarig en een one of a kind uitnodiging versturen? Dit kan Fleur Kuipers allemaal voor je maken!

SPEELSE ILLUSTRATIES, OOK OP MAAT!

Fleur des Fleurs (Fleur Kuipers) maakt vrolijke en speelse illustraties. Haar illustraties zijn gemaakt met waterverf en fineliner. Haar creativiteit en achtergrond als kunstenares zijn een perfect basis voor het maken van de illustraties. Haar bedrijf groeit hard door en dat is natuurlijk een droom die uitkomt. Alles kan bij Fleur op maat gemaakt worden. Denk aan: geboortekaartjes, geboorteposters, posters, handgeschreven kaartjes en uitnodigingen. Eigenlijk willen wij onze kamer vól hangen met het werk van Fleur, zó mooi… zucht!

Fleur des Fleurs

Hieronder een Q&A; hoe Fleur gestart is met Fleur des Fleurs en waar zij haar inspiratie vandaan haalt.

Q: Met welke gedachte ben je Fleur des Fleurs gestart?

A: Ik wilde altijd graag voor mijzelf beginnen (met name in het maken van illustraties). Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met ‘de KunstKuip’ (schilderijen), ik heb ‘de Kunstkuip’ dit jaar uitgebreid met Fleur des Fleurs (ook een leukere en speelsere naam voor mijn illustraties). Het begon met kaartjes, toen posters en daarna geboorteposters en geboortekaartjes. Ik wilde voornamelijk meer tijd besteden aan iets wat ik leuk vind om te doen en ik merk dat mensen er blij van worden.

Fleur des Fleurs
Q: kun je wat meer vertellen over de opties die je aanbiedt?

A: Met Fleur des Fleurs bied ik verschillende (persoonlijke) opties aan, zoals:
– Posters
– Kaartjes
– Handgeschreven kaartjes versturen. (voor mensen die weinig tijd hebben maar toch graag een handgeschreven kaartje willen versturen. Je kunt bij het uitzoeken van een kaartje een tekstje achterlaten en een ander adres opgeven. Ik schrijf en verstuur het kaartje dan vanuit de klant.
– Geboorteposters (op maat)
– Geboortekaartjes (op maat)
– Maken van uitnodigingen (ook bijvoorbeeld voor babyshowers, kinderfeestjes etc.)
– Kraam/ babypakket. (Geboorteposter + lijst) Deze verpak ik als cadeau en stuur het naar de nieuwe moeder, inclusief een handgeschreven kaartje vanuit de afzender.

Fleur des Fleurs

Fleur des Fleurs

Q: Wat vind je zelf het leukst om te maken: geboortekaartjes maken, posters etc.?

A: Dit vind ik een leuke vraag! Steeds als ik ergens mee bezig ben denk ik; ja dit vind ik het allerleukst! Dus als ik een poster aan het maken ben vind ik dat het leukst op dat moment, maar zodra ik weer kaartjes ga maken denk ik; oh ja kaartjes maken is echt het leukst. Ik kan hier dus gen keuze in maken ;).

Q: Ben je internationaal al actief?

A: Nee, op dit moment heeft Nederland de focus. Dit is nog groot genoeg voor mij qua opdrachten.

Fleur des Fleurs

Q: Je kunt bij Fleur des Fleurs ook kiezen uit custom-made, wat houdt dit precies in?

A: De optie custom-made houdt in dat je naar eigen wens iets kunt laten maken. Als je bijvoorbeeld al een kindje hebt die heel erg weg is van het circus of van vlinders dan maak ik iets in dat thema. Als je graag bepaalde kleuren wilt hebben kan dat ook allemaal. Sommige ouders laten het totaal aan mij over. Dat vind ik erg leuk, maar ook wel eens lastig. Je kunt wel je creativiteit de vrije loop laten. Alle werkjes kunnen dus op maat gemaakt worden en mocht je thuis een leuke lijst hebben kan het werkje daarin. Of ik regel dit voor je. Alle wensen zijn welkom!

Q: Waar haal je je inspiratie vandaan?

A: Mijn inspiratie haal ik uit herinneringen uit mijn jeugd, wat vond ik toen leuk? Welke kleuren, naar wat voor soort illustraties uit boeken keek ik graag?

Ik kon vroeger al heel lang kijken naar tekeningen in kinderboeken, prachtig vond ik dat (maar ook heel stom als er lelijke tekeningen in stonden). Verder raak ik geïnspireerd door natuur, boeken, reizen en kinderen.

Fleur des Fleurs

Q: Wat zou je in de toekomst nog willen toevoegen aan Fleur des Fleurs?

A: Ik zou graag meer op maat willen maken (geboorteborden laten drukken, uitnodigingen voor kinderpartijtjes, een eigen kledinglijn (waar ik met een vriendin momenteel mee bezig ben). Genoeg op de planning dus.

Q: Wat zijn je dromen?

A: Bekend worden als kunstenaar of illustrator. En dat iedereen een geboorteposter en geboortekaartje van mij wil hebben, zodra er een kindje is geboren :)! Oh en de kledinglijn uitrollen, als deze zover is.

Fleur des Fleurs

DE FAVORITES VAN LITTLE FAVORITES

Wij hebben ook een top 5 favoriete posters en een top 3 postcards van Fleur voor je uitgelicht. En welke is jouw favoriet?

La Bête Longue

La Bête Longue
Prijs: €20,-

Rhibra Rose

Rhibra Rose
Prijs: €19,95

Cacatoos

Cacatoos
Prijs: €19,95

La Petit Tortue

La Petit Tortue
Prijs: €19,95

Ballon Rouge

Ballon Rouge
Prijs: €19,95

Babyset

Babyset
Prijs: €12,50

Hello Little Sprout

Hello Little Sprout
Prijs: €3,-

There's no other like you

There’s no other like you
Prijs: €3,-

Wil je ook iets moois door Fleur laten maken? Bezoek dan onderstaande site voor meer info.
http://www.fleurdesfleurs.nl/

|Gesponsord artikel: Fleur des Fleurs|

Leave a Reply