Ik heb een zwak voor huisdieren en dan in het speciaal honden. Nee, we hebben zelf geen huisdieren. Zelfs geen lief klein konijntje of dwerghamstertje. Maar een zwak heb ik er wel voor.

Kids & doggies

En dat huisdieren en kindjes samen enorm schattige plaatjes kunnen opleveren laat @mommasgonecity mooi zien. Ik werd instant verliefd toen ik haar kleine spruiten (lees: haar baby én puppy) slapend op de foto zag. Onder de #TheoandBeau stuurde de moeder de meest lieve plaatjes de wereld in. Inmiddels zijn Theo en Beau ouder en is er een nieuwe #TheoandEvvie.

Mommasgonecity

JE WILT GEWOON EEN HOND, OF TOCH NIET?

Theo is namelijk vriend van elk kind in de familie en de jongste telg in de familie, genaamd Evvie, houdt ook van slapen met Theo. En ook deze foto’s zijn weer enorm aandoenlijk, zo aandoenlijk dat ik direct een hond zou willen. Het liefst NU en een hele lieve. En ja, vriendlief wil ook. Maar dan komt het praktische om de hoek kijken en blijkt de tijd onze grootste vijand. Geen tijd om een hond de liefde te geven die hij of zij nodig heeft. Dus voor nu zwijmel ik nog even weg bij de lieve foto’s van andere kleine lieve hummeltjes dan die van mij, samen met hun vriendjes (lees: huisdieren) voor het leven.

VALÉRIE

Kids & Doggies

Credits foto’s: Mommasgonecity, Pinterest

 

Leave a Reply