Little Favorites mocht naar de lancering van de Woezel & Pip luiers in samenwerking met Etos. Wat een fantastische middag heeft Puck gehad, georganiseerd door Mooi PR & My Greatest Party. Alles in het teken van deze lieve figuurtjes: Woezel & Pip.

Woezel & Pip lancering met Etos

Een middag met een vol programma! Zo konden de kindjes een Woezel & Pip (glitter)tattoo laten zetten, schminken, er werd een voorstelling gehouden met je raad het al: Woezel & Pip en er werd bekend gemaakt dat Etos een samenwerking is aangegaan met Woezel & Pip.
Dinand en Lucy Woesthoff sneden de luiertaart aan en mochten de lancering officieel openen.

Dinand & Lucy Woesthoff

GELIJK TESTEN

Gelukkig kon Puck de luiers gelijk testen, want die was natuurlijk alweer (bijna) doorgelekt ;).
De luiers zijn verkrijgbaar voor New Born (maat 1) tot maat 6 (inclusief luierbroekjes).
De pasvorm is zeer goed en door gebruik van nieuwe technieken is de absorptie uitstekend.
De luier is dunner en zacht, dit vinden de kleintjes prettig! Ook zijn de luiers soepel en dus prettig om te dragen. Het ultra zachte drooghoudlaagje geeft het huidje net dat extra beetje bescherming.

Woezel & Pip by Etos luiers

LEUK DETAIL

De kleinste luiers van Etos, dus in de maten 1 en 2, hebben een naveluitsparing en een verschoningsindicator. Wanneer je pasgeboren baby geplast heeft, verschijnt er een blauwe streep en weet je dat het tijd is om te verschonen! Super handig.

Woezel & Pip in samenwerking met Etos

De figuurtjes van Woezel & Pip maken het verschonen natuurlijk nog leuker, want laten we eerlijk zijn; de meeste kinderen vinden het verschrikkelijk! Wij zijn fan van deze samenwerking!

Prijzen variëren per pak en maat: 34 stuks (in maat 4) kost €6,99 en 56 stuks kost €9,99.
Erg betaalbaar!

Etos & Woezel & Pip luiers

http://www.etos.nl/

Credits foto’s: Xanne, Mooi PR

Leave a Reply