De allerkleinste kindjes hebben niet veel nodig behalve zorg, veiligheid en liefde. Deze drie kernwoorden komen ook terug in dit mooie babymerk: Baby de Luxe.
Baby de Luxe is een babymerk dat zacht, praktisch en comfortabel voor je kindje erg belangrijk vindt. Alle fijne ingrediënten die je kleintje dus nodig heeft! De collectie loopt van 0 tot 3 maanden en van 3 tot 6 maanden. Echt geschikt voor new born dus.

Baby de Luxe

STOFFEN EN KLEUREN

Stoffen zoals teddy en stretchkatoen worden gebruikt, waardoor de fit perfect is en de pasvorm van de kleding mooi blijft. De collectie is te verkrijgen in de kleuren roze, blauw, wit en grijs. Basic, maar vrijwel overal mee te combineren. Ook zul je geen labels in de kledingstukken tegenkomen, want dat irriteert het tere babyhuidje. Waar Baby de Luxe heel handig op inspeelt, is de snap-on button.

SNAP-ON BUTTON AAN DE KLEERTJES

Aan de kleertjes zit een koordje met een drukknoop, waar je een speentje aan vast kunt maken. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de speen weer ergens in een zandhoop zal belanden! Erg handig vinden wij. Het drukknoopje en het koordje kun je eenvoudig losmaken, zodat je zelf kunt kiezen of je er gebruik van wilt maken of niet. Want sommige kindjes willen of gebruiken geen speen.

Baby de Luxe

VAN KLEDING TOT ACCESSOIRES

Baby de Luxe verkoopt niet alleen kleding zoals: rompers, mutsjes, slofjes, vestjes, broekjes en pyjama’s. Ook kun je er terecht voor aankleedkussenhoessen, omslagdoeken, kwijldoekjes, spuugdoekjes, slabbetjes en kruikzakken. Alles gemaakt van de zachtste stoffen en ook nog betaalbaar! De prijzen van Baby de Luxe liggen namelijk niet hoog, maar gelukkig doet het niets aan de uitstraling en de kwaliteit. Een win-winsituatie voor mama en baby.

Kortom; je schaft bij Baby de Luxe heel gemakkelijk een complete uitzet in één kleur voor je pasgeboren baby aan. Maar… je kunt er ook terecht voor een leuk en praktisch kraamcadeau!

DE 8 FAVORITES VAN LITTLE FAVORITES

Wij hebben een top 8 van onze favorites voor je geselecteerd. Alle items zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en perfect te mixen met elkaar.

Kruikzak

Kruikzak Baby de Luxe

Prijs: €9,95

Rompertje

Rompertje Baby de Luxe

Prijs: €14,95

Omslagdoek

Omslagdoek Baby de Luxe

Prijs: €21,95

Capuchon vest

Capuchon vest Baby de Luxe

Prijs: €26,95

Aankleedkussenhoes

Aankleedkussenhoes

Prijs: €19,95

Broekje

Broekje Baby de Luxe

Prijs: €14,95

Pyjamapakje

Pyjamapakje Baby de Luxe

Prijs: €21,95

Slabbetje

Slabbetje Baby de Luxe

Prijs: €7,50

http://www.baby-deluxe.nl

|Gesponsord artikel: Baby de Luxe|

Leave a Reply