Onze blogger Kelly is net bevallen maar ze kan jou haarfijn vertellen wat zij nou echt niet te missen vindt voor haar kleintje. Read & learn.

DRAAGDOEK ARTIPOPPE

Eindelijk ook even je handen vrij met een draagdoek van Artipoppe, het liefst hou ik Pim de hele dag vast. Maar dan kom je nergens aan toe. Dit vind hij overigens de beste plek om in te slapen. Ik heb ook een draagzak van MiniMonkey die ik overigens ook heel fijn vind, ik wissel ze af.

Draagdoek Artipoppe

Prijs: (niet goedkoop) €490,-

SLEEPYTIME BADOLIE RITUALS

Sinds kort heeft Rituals een fijne nieuwe Baby & Mama lijn. Ik vind de hele lijn geweldig maar de badolie is mijn favoriet, heerlijk mild van geur.

Badolie Tiny Rituals

Prijs: €14,50

DR BROWN’S

Liever voorkomen dan genezen, Pim lijkt geen last van darmkrampjes te hebben en ik voed hem hier al mee vanaf week 3. Hele fijne flessen zijn het!

Dr Brown's

Prijs: standaardfles 120 ml €14,99

JOOLZ ESSENTIALS DEKEN

Fijn in de wagen deze Joolz Essentials deken, mooi in bed en handig op de bank. Het is een redelijk dik dekentje dus niet geschikt voor tropische dagen. Maar daar hebben we er nog maar weinig van gehad deze zomer.

Joolz Essentials deken

Prijs: €69,-

CANON EOS M10

Ik twijfelde vanaf het moment dat mijn verlof inging, moet ik nog een camera kopen of niet? Ik doe alles tegenwoordig met mijn telefoon en die gebruik je ook snel. Maar mijn hormonen deden besluiten om deze Canon EOS M10 toch te kopen en ik heb er geen moment spijt van.

De echt bijzondere momenten; zoals de eerste keer naar buiten, de eerste keer in bad en kiekjes met de kraamvisite maken we met deze camera!

Canon EOS M10

Prijs: €253,-

Credits uitgelichte afbeelding: Kinder Compagnie

Leave a Reply