Oh wat houd ik toch van basic kinderkleding van goede kwaliteit en met een leuke eigen touch! De baby- en kinderkleding van Organic Zoo heeft precies dat en daarom is het een van mijn nieuwe favoriete merken. Houd me tegen!

Organic Zoo

URBAN, PLAYFULL & SUSTAINABLE

Dit Britse merk heeft kwaliteit, fair trade en het milieu hoog in het vaandel staan en maakt zijn producten dan ook van 100% organisch katoen. Daarnaast wordt alles in Europa vervaardigd. Hun signature style; is een mix van klassiek en modern en de kleuren die ze gebruiken zijn voornamelijk eco witte- en grijs tinten in combinatie met een Bretonse streep. De stoffen zijn heerlijk zacht en dus perfect voor de allerkleinsten! De collectie omvat sweatshirts, tops, rompertjes, playsuits, leggings, shorts, mutsjes en enkele monochrome posters voor in de kinderkamer. Zelf omschrijven ze hun collectie als ‘ urban, playfull and sustainable ‘, echt een merk van deze tijd dus!

Organic Zoo

Organic Zoo

Organic Zoo is in meerdere Nederlandse webshops te verkrijgen maar voor de gehele collectie kun je het beste kijken in hun eigen webshop.

MY FAVORITES

Organic Zoo - Bunny Hat

Bunny Hat
Prijs: €21,51

Breton stripe sweater

Breton stripe sweater
Prijs: €28,30

Natural milk playsuit

Natural milk playsuit
Prijs: €32,83

Stripy sleepy bodysuit

Stripy sleepy bodysuit
Prijs: €28,30

http://organic-zoo.com/

Marlou

Leave a Reply