Lilliputiens accessoires & speelgoed, ken jij het al? Wij kenden het nog niet, maar zijn helemaal om! Het speelgoed van Lilliputiens is niet alleen vrolijk, maar weet kids een ware beleving mee te geven. Je kind zal spelenderwijs dingen leren. De producten zijn van hoge kwaliteit gemaakt en dat zie én voel je.
Lilliputiens omschrijft zichzelf het beste als ‘ verwondering uitlokkend’. Nu kun je hier van alles bij bedenken, maar de magie die samengaat met verassingen, kleuren en vormen zorgen ervoor dat elk speeluurtje een ontdekkingsreis wordt en dat staat bij de ouders natuurlijk hoog in het vaandel.

ZEER RUIM ASSORTIMENT

Het assortiment van Lilliputiens is groot, zo kun je denken aan creatief speelgoed zoals: een tekenmap maar ook een schort voor je kleintje zodat kliederen niet aan bod komt. Of schooltassen, koffers en accessoires zoals kleurrijke paraplu’s.

Lilliputiens paraplu

Daarnaast heeft Lilliputiens een ruime collectie in: interactief speelgoed, boeken, muzikaal speelgoed, knuffels en poppen, rammelaars etc. Genoeg om aan te schaffen als de maand december aanbreekt. Want met Sinterklaas en Kerst moeten we weer uitpakken ;).
Kortom; je kunt voor bijna alle leeftijden terecht bij dit mooie merk.

PERSONAGES: KNUFFELEN MET ALICE OF SPELEN MET NICOLAS

De talrijke mascottes die dit merk presenteert, hebben ieder hun eigen magisch wereld. Zo kan je kind een speeluurtje houden met: Georges, Vicky, Alice of Nicolas. De poppen zijn lekker zacht en van stof gemaakt, dus fijn om mee te spelen. De personages wekken vertrouwen op bij je kind, want door de (dieren)gezichten, geluiden en kleuren zijn ze direct herkenbaar. Het is ook leuk om ze allemaal te verzamelen! Van elk karakter zijn er verschillende producten beschikbaar.

Lilliputiens olifant

Voor elke leeftijd is er wel een type speelgoed beschikbaar. Denk aan speelgoed dat muziek maakt of een (stoffen) olifant op wielen die je kleintje makkelijk mee kan nemen op zijn of haar ontdekkingsreis. Gegarandeerd uren speelplezier.

Lilliputiens olifant

NIEUW SCHOOLJAAR: ON THE MOVE

Het nieuwe schoolseizoen is begonnen en daar hoort een nieuwe collectie bij!
Naar school met een nieuwe schooltas is natuurlijk een must. De rugzakken zijn bijvoorbeeld heerlijk zacht en ook nog eens ruim, om heel veel spulletjes in te doen. Zo is de Colette (met kattengezicht) ideaal voor je kleintje om spullen mee te nemen naar de opvang of in op te bergen. Een logeerpartijtje wordt alleen maar leuker, want ze kunnen hun vriendje overal mee naar toe nemen. De rugzak is makkelijk verstelbaar dus voor vele lengtes te gebruiken.
Nu is Colette erg leuk voor meisjes en dient een rugzak met het karakter Nicolas ideaal te gebruiken voor jongens. Bekijk de andere personages hier.

Lilliputiens rugzak Colette

Colette rugzak
Prijs €29,99

Ook aan naschoolse activiteiten wordt gedacht. Is je kleintje een ware kunstenaar? En wil hij of zij liefst de hele dag kliederen dan móet je de Lilliputiens circus of bosschort aanschaffen. Geen vlekken op de tafel of het nieuwe vestje (worst nightmare). Je kunt er ook gemakkelijk potloden of stiften in kwijt. Tevens is de bewegingsvrijheid van je kind geen probleem, want het schort is lekker ruim. Ideaal toch?

Lilliputiens schort

Schort circus
Prijs €15,-

http://www.lilliputiens.be

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lilliputiens |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply