Ken je dat gevoel; je komt thuis na een lange dag werken, je moet nog een verantwoordelijke maaltijd op tafel zetten en de boodschappen zijn nog niet eens gedaan! Help! Er wordt veel gevraagd van de multitasking mom van tegenwoordig. Je kindje moet goed en gezond eten en het liefst elke dag vers. Wat dacht je van het laten bezorgen van een verse maaltijd voor je baby of peuter?

Eetspruit

SPRUIT HELPT JE EEN HANDJE

Je kunt zelf kiezen wanneer je een gevarieerd menu wilt ontvangen (je zit niet aan een abonnement vast). Ze maken gebruik van pure ingrediënten en bieden gezonde, voedzame babyvoeding aan. Je kunt kiezen uit 4+, 8+ of 12+ maanden. Voor 4+ is het ongeveer 120 gram per portie, 8+ is het 150 gram per portie en 12+ 200 gram per portie.

Eetspruit

DIVERSITEIT IN ETEN

Je kleintje kan zijn of haar eerste hapjes groenten proberen, maar ook een echte peutermaaltijd wordt er aangeboden. De chefs koken altijd met verse, seizoensgebonden producten en brengen volop variatie aan in de menu’s. Om de week bedenken ze nieuwe recepten. Dus je kunt elke maandag kijken wat er de komende twee weken op het menu staat.
Ze bezorgen nog niet overal, alleen nog in Amsterdam dus kijk of jouw postcode valt onder hun bezorgdienst.
Binnenkort een review op de site met daarin een oordeel of de gerechten in de smaak zijn gevallen bij Puck.

Eetspruit

http://www.eetspruit.nl

Credits foto’s: Spruit

Leave a Reply