Valérie heeft een hele lijst aan musthaves voor haar dreumes, want een baby is het al lang niet meer!

Toch heeft ze een top 5 van musthaves voor je geselecteerd. Deze 5 zijn favoriet en veel gebruikt in Vic zijn babytijd. Ook nu komen de musthaves nog veel van pas.

Onderstaand Valérie haar top 5.

SWADDLE ADEN + ANAIS

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar welke moeder heeft er geen swaddle in huis? Vooral die van Aden + Anais zijn heerlijk zacht en na het gebruik van de droogtrommel nóg zachter. Een musthave die je keer op keer kunt aanschaffen. Want je wilt er natuurlijk wel genoeg in huis hebben.

Aden + Anais

Prijs: Een multipack van 3 kost €26,95

SOPHIE DE GIRAF BIJTRING

De bijtring van Sophie de Giraf is speelgoed wat goed is voor de ontwikkeling van de tandjes. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en de verpakking mag er ook zijn. Het diertje ziet er vrolijk uit en is dus ook geschikt als kraamcadeau!

Sophie de giraf bijtring

Prijs: €14,95

KOEKA WIKKELCAPE

Ideaal om je kindje in te wikkelen na een bad of gewoon om te gebruiken in de box of in de kinderwagen. De capes zijn er in vele leuke kleuren en het bekende wafelpatroon van Koeka is onmisbaar in de kinderkamer.

Koeka wikkelcape

prijs: €37,50

DUBATTI KINDERWAGEN

Een absolute favoriet van mij; de kinderwagen van Dubatti. Hij rijdt heel fijn en is erg comfortabel voor Vic. Hij ziet er ook nog eens stijlvol uit (je kunt de kleuren zelf kiezen). Prijs-kwaliteit verhouding is goed!

Dubatti kinderwagen

Prijs: vanaf €949,-

BAMBOE KINDERSERVIES

Een leuk serviesje maakt eten makkelijker voor je kleintje. Het servies van Zuperzozial Raw Earth is van 100% biologisch afbreekbare materialen gemaakt. Kies voor een leeuw of flamingo. Het servies is gemaakt van bamboevezels (80%), organisch bindmiddel (hars) en maïspulver.

Zuperzozial Raw servies

Prijs: €24,95

 

Leave a Reply