All Stars, wie kent ze niet én nog beter; wie draagt ze niet? Of je nou even snel een pak luiers moet halen in de supermarkt of je outfit af wilt stylen tijdens een shopping-dag met je mom-friend. All Stars kunnen dus altijd! Je combineert ze met elke look.
Je kunt het je niet voorstellen, maar ze worden al een eeuw geproduceerd. Er wordt weinig aangepast aan de look & feel, maar dat is dan ook de kracht van deze basic gympen.

All Stars

All Stars

VAN TWIGGY TOT AAN MICHELLE OBAMA

Het leuke is dat er in de jaren 60 al een boel All Stars werden verkocht, dankzij Twiggy het Engelse topmodel. Zij droeg deze opvallende gele gympen en matchte dit feilloos bij haar outfit. Twiggy stond bekend als een mager, mannelijk model; vandaar de stoere gympen die haar look en imago compleet maakten.
Daarna volgen meerdere celebs en eentje is wel het benoemen waard. Michelle Obama; kortom All Stars hebben het zelfs tot het Wiite Huis geschopt. We zijn het er dus overeen; deze tijdloze gympen wil je gewoon in alle kleuren hebben.

Twiggy

Michelle Obama

MATCHING SHOES MET JE KIDS

Het leuke van All Stars is dat je ze voor je kids ook in alle maten en kleuren kunt aanschaffen. En hoe cool als mama en zoon of dochter matching shoes hebben? Dus jij een paar rode en je zoon een paar rode!

All Stars - matching shoes

All Stars - matching shoes

SHOP TILL YOU DROP MÉT KORTING

We hebben 5 exemplaren voor jou en je kids op een rij gezet. En omdat een fijne korting nou eenmaal handig is als je weer drang hebt tot een shoppen (in ieder geval voor ons erg herkenbaar, helemaal als je zwanger bent) dan kun je die All Stars met korting via Kortingbox.nl aanschaffen.
Dit is een hele praktische site waar je met veel korting vánalles kunt aanschaffen. Van babyspullen bij Babydump tot aan die nieuwe pumps bij Zalando. Dat wordt dus shoppen!

All Stars Chuck Taylor

Prijs: €44,95

All Stars

Prijs: €69,95

All Stars Chuck blush gold

Prijs: €47,95

All Stars Chuck taylor silver black

Prijs: €20,95

All Stars first star baby

Prijs: €28,95

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kortingbox.nl |

Credits Foto’s: Pinterest, Kortingbox.nl

Leave a Reply