Q&A Sharon van TienhovenXanne gaat bijna bevallen, we kunnen niet wachten om haar mooie dochtertje te ontmoeten. In de tussentijd zal onze nieuwe “Little Favorites” mama, Sharon van Tienhoven, de site voorzien van mooie content. Je hoeft dus niks te missen!

Ook zal zij je in de toekomst op de hoogte houden van leuke content op het gebied van musthaves, shopping en fotografie. Want fotografie is de kracht achter deze mama. Ze is onlangs gestart met haar grote passie.

Mini and me by Sharon

Hieronder een Q&A om Sharon aan je voor te stellen. Want wie is deze leuke mama?

Q: Vertel eens wat overjezelf. Wie ben je, waar woon je en wat is je gezinssituatie?

A: Ik ben Sharon van Tienhoven, moeder van Luuk (2 jaar) & Ties (5 maanden), getrouwd met Alex. Wij wonen in Amsterdam, maar zullen begin 2017 met het hele gezin naar Miami emigreren. Momenteel ben ik bezig met het vormgeven van mijn website “Mini and Me by Sharon” waar ik mijn fotografie en dagelijks leven met mijn kinderen wil gaan delen. Vind je het leuk om mijn avontuur naar Miami met de kinderen te volgen? Kijk dan op Instagram: miniandmebysharon. Ook ben ik sinds kort een samenwerking aangegaan met Florine Kemp, samen met haar ga ik Sunny-Cords (www.sunny-cords.com) groot maken. Een ontzettend mooie uitdaging, waar ik nu al veel energie van krijg!

Q: Welk item is onmisbaar in je tas als je met je kindjes op stap gaat?

A: Als ik met mijn twee zoontjes op pad ga, heb ik altijd mijn luiertas van Cowboysbag mee. De tas valt inmiddels door intensief gebruik uit elkaar, maar functioneert nog steeds uitstekend. Eigenlijk staat mijn luiertas dag en nacht klaar, met alle standaard benodigdheden, om weg te gaan. Uiteraard check ik de tas altijd voordat ik weg ga, zitten er nog genoeg: pampers, slabbertjes, flesjes, voedingen en toetenvegers in? Voor Ties is een extra setje kleding momenteel echt onmisbaar, de kleine man is nogal goed in kleine ongelukjes. Voor Luuk heb ik altijd extra eten mee zoals: crackers en rozijntjes. Zo kunnen we boodschappen doen, een koffie drinken of rustig de speeltuin verlaten. Waarschijnlijk voor veel moeders herkenbaar.

Q: Wat is jouw favo place om te lunchen en cappuccino’s te drinken?

A: VINNIES! Het nieuwe tentje op de Scheldestraat is momenteel mijn tweede huis. Sinds mijn verlof en tot ons vertrek naar Miami ben ik 4 dagen per week thuis bij de jongens. Gelukkig met veel support van familie en vrienden. In de ochtend hebben wij een standaard ritueel om bij Vinnies een cappuccino te drinken, Luuk geniet dan van een babyccino en Ties krijgt dan zijn flesje. We zijn inmiddels kind(eren) aan huis en Luuk wordt altijd verwend met de heerlijke home-made havermout koekjes.

Q: Met welk kledingstuk kun jij eindeloos outfitjes maken voor je kindjes?

A: Als ik in de kledingkast van Luuk en Ties kijk, zie ik voornamelijk blauw, wit, grijs en denim. Op deze manier is de kleding van de jongens altijd makkelijk te combineren, ook voor papa. De Stan Smith gympen van Luuk zijn mijn favoriet, deze gympen passen echt overal bij! Voor Ties zijn het zijn wit gebreide slofjes van Tesselschade, deze slofjes passen ook overal bij en gaan nooit uit.

Mini and me by Sharon

Q: Wat is jouw geheime recept om op tafel te schotelen, dat gemakkelijk en lekker is?

A: Voor Luuk hoef ik niet de keukenprinses uit te hangen, Luuk eet namelijk het liefst alleen maar yoghurt in de avond. We hebben alles geprobeerd maar tijdens het avondeten wordt er (voorlopig) nog niet echt gegeten. Uiteraard op een paar uitzonderingen na, namelijk: pizza, frietjes, vissticks, draadjesvlees van oma en tomaatjes. Ties geniet nog van zijn flesje melk!

Q: Waar ga je over schrijven op Little Favorites?

A: Van alles! Van Inspirerende mommies (d.m.v. Q&A’s), musthaves & persoonlijke columns, aangevuld met mooie beelden. Mijn Nikon D3100 en ik zijn grote vrienden en het liefst vertaal ik de hele wereld in foto’s.

Mini and me by Sharon

Q: Wat is jouw ultieme mommy tip?

A: Mijn ultieme mommy tip is heel standaard maar waar: Rust Ritme Regelmaat . En: “Geniet van de kleine dingen.”

Mini and me by Sharon

Credits foto’s: Mini and me by Sharon

Leave a Reply