Tegenwoordig willen we alles vastleggen van onze kids. De eerste lach, het eerste hapje, de eerste stapjes, de mooiste outfits en zo kunnen we nog even doorgaan. Maar een proffesionele camera heb je niet altijd bij de hand, wel je smartphone. Met de smartphones van nu kun je hele mooie foto’s maken, mits je een beetje weet hoe je hem optimaal kunt inzetten. Want tijd is vaak een ding en je moet snel schakelen want je wilt het moment vastleggen; ‘hup snel een foto, voordat je kindje alweer zit in plaats van staat’.

De meest praktische tips hebben we voor je op een rij gezet en daarbij de benodigde producten en accessoires. Want die saaie smartphone van je hoef je echt niet meer in je tas te verstoppen, die mag gezien worden! En vergeet vooral een oplaadkabel niet, anders heb je niets aan je telefoon!

Hoesjes outlet

5 TIPS OM BETERE FOTO’S TE MAKEN

Spelen met hoeken

Een foto recht van voren kan een beetje saai zijn en is vrij standaard. Neem daarom eens een foto van boven, onder of van de zijkant. Houd je camera wat scheef en creeër zo een speelse invalshoek. Het is moeilijk je kindje te regisseren, want die doet toch waar ‘ie’ zelf zin in heeft, maar probeer het eens. Misschien krijg je een aantal verrassende foto’s!

Geen afgesneden foto’s

Het is vaak mooier om de persoon (in dit geval je kindje) er helemaal op te krijgen. Want zeg nou zelf een paar afgesneden benen of armen oogt minder mooi en is een beetje amateuristisch ;). Dus zorg ervoor dat de afstand tussen jou en je kindje goed is, zodat je een mooie foto kunt maken.

Spelen met licht

Als je geluk hebt en je een aantal zonnestralen ziet, pak dan snel je smartphone om een foto te maken. Zorg er eerst voor dat de zonnestralen in het gebied van je onderwerp vallen. Zoek de invalshoek waar de zonnestralen het best te zien zijn. Raak het scherm van je mobieltje aan om in te zoomen en maak de foto.
Ook een neutrale achtergrond kan wonderen doen; een witte achtergrond is vaak erg mooi voor het maken van outfits bijvoorbeeld.

Ga voor hoge resolutie

Bij de instellingen kun je vaak de resolutie van je foto’s instellen. Misschien ben je geneigd om hem iets lager te zetten zodat je meer foto’s kunt maken, maar toch is het beter om de resolutie op een hoogst mogelijke kwaliteit te zetten. Verbind je telefoon eens in de zoveel tijd met je computer om je foto’s over te zetten, zodat je altijd ruimte over in je telefoon hebt. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je de foto’s eventueel groter af kunt drukken en dat ze stukken minder pixelig zijn. Heb je in ieder geval een scherp beeld van je kleintje in het fotoalbum!

Hoesjes Outlet

Kiezen van de juiste filter

Een filter is niet altijd nodig, maar met de functies contrast en helderheid kun je een hoop moois van je ‘mislukte’ foto maken. Je gooit de helderheid wat omhoog en het contrast ook; voila de foto ziet er gelijk een stuk beter uit!
Voor Instagram is een mooie en herkenbare filter altijd prettig om naar te kijken. Als je een mooie Instagram feed hebt met een herkenbare en duidelijke stijl, zul je zien dat het rust creëert.

ONZE 5 MUSTHAVE ACCESSOIRES VOOR JE SMARTPHONE

Hoesje voor Iphone 5/5s

Babyboy of babygirl? Voor welke kleur ga jij; zachtroze of zachtblauw?
Ultra dunne softcase geschikt voor een Iphone 5/5S/SE.
Prijs: €8,99
Je koopt ze hier.

Comfycase goud iphone 7

We gaan voor goud!
Comfycase Electra in goud geschikt voor een iphone 7.
Prijs: €11,99
Je koopt hem hier.

Haweel powerbank

Nooit meer een lege batterij met deze vrolijke powerbank. Opladen is zo gepiept en je neemt hem heel makkelijk mee in je tas!
Geschikt voor: Samsung Galaxy S4, Apple iPhone 5/5s, Apple iPhone 5c, Apple iPhone 6/6s, Apple iPhone 6/6s Plus, Apple iPhone SE, Huawei P8, Huawei P8 Lite, Huawei P9, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 en een Samsung Galaxy S7.
Prijs: €14,99
Je koopt ze hier.

Hardcase glitter iphone 6 plus

Wie houdt er niet van een beetje glitter & glamour. Hier word je toch vrolijk van?
Glitter hardcase geschikt voor een iphone 6/6S.
Prijs: €13,99
Je koopt hem hier.

Oplaadkabel blauw

Een supersnelle oplaadkabel voor iphones & ipads. In vrolijke kleuren beschikbaar.
Prijs: €9,99
Je koopt hem hier.

Hoesjes Outlet heeft een breed assortiment in telefoon accessoires. Van hoesjes tot aan kabels. Geschikt voor vele type smartphones.

Hoesjes Outlet

https://www.hoesjes-outlet.nl/

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hoesjes Outlet |

Credits foto’s: Xanne & Hoesjes Outlet

Leave a Reply