‘Ding dong’. De deurbel ging en daar stond een energieke, sprankelende vrouw met een prachtige box in haar armen. ‘Zwanger zijn of net bevallen is bijzonder en helemaal tijdens de feestdagen’. Aldus Carlijn Middelweerd.
Carlijn wilde mij als kersverse mama van nr 2. verrassen met een box van In The Pudding Club, haar unieke concept waar je blij van wordt! Een feestje om uit te pakken.

In the Pudding Club

JE ZWANGERSCHAP IS EEN ROLLERCOASTER

De zwangerschap is een rollercoaster met vragen, onzekerheden en twijfels. Het viel me op dat zwangere vrouwen het gevoel hebben meer dan ooit de beste versie van zichzelf te moeten zijn, ten goede van de ontwikkeling van de baby. Maar hoe moet dat? En welke informatie dat te vinden is klopt? Ik wil helderheid en zekerheid voor hen scheppen door per zwangerschapsmaand (en in de kraamtijd) betrouwbare en tevens behapbare informatie te geven dat ze direct kunnen toepassen. En dat in combinatie met fijne producten om me-time af te dwingen. Alles draait in die periode om de baby en (aanstaande) moeders vergeten zichzelf (dan al!) snel. Reden dus om daar wat aan te doen en ze maandelijks te verwennen. Zo wil ik met In The Pudding Club, dat een synoniem is voor, being pregnant’ of ‘a bun in the oven’ bewuste zwangere vrouwen in Nederland ondersteunen en (zoveel mogelijk) een feestje van hun zwangerschap maken. Met de meest relevante informatie, adviezen en producten, geven we de zwangere en pas bevallen vrouw zekerheid en ruimte om aan zichzelf te denken!

In the Pudding Club

X-MAS EDITION VERWENBOX

Deze verwenbox speciaal voor de feestdagen is geschikt voor iedere zwangere vrouw, onafhankelijk van het aantal weken dat zij zwanger is. Maar ook als je net bevallen bent is deze box een heel fijn cadeau en perfect voor onder de kerstboom.
In de box die ik ontving zitten fijne en kwalitatieve producten, wel geteld drie stuks:

* Een swaddle van Lost & Found
* Een hydraterende dagcrème van Sara Rosalie
* Een body spray Cool it Mama van Natural Birthing

In the Pudding Club

Daarnaast bevinden er intro-advieskaarten om kennis te maken met het concept. Er worden verschillende adviezen gegeven op facetten binnen de zwangerschap: NUTRI, FIT, PREP & Baby. Super origineel, want de meeste verwenboxen bevatten alleen de producten zonder verdere informatie van experts! Zo ga je dus met een zeker gevoel je zwangerschap/moederschap in.

In the Pudding Club

THE STORY BEHIND – Q&A MET CARLIJN VAN IN THE PUDDING CLUB

Q: Met welke gedachte ben je In The Pudding Club gestart?

A: Met de gedachte de zwangerschap overzichtelijk, makkelijker en leuk(er) te maken voor vrouwen. Er gebeurt die negen maanden (en daarna) zó veel met je lijf, met je emoties, je hebt veel vragen, je mag bepaalde dingen niet meer en er moeten dingen geregeld worden. Ik wilde alle kwesties waar zwangere vrouwen mee te maken krijgen in die negen maanden overzichtelijk en behapbaar maken, door per zwangerschapsmaand en net na de bevalling betrouwbare informatie te verstrekken. Informatie en tools aanreiken op een positieve en luchtige manier, waar je direct iets mee kan, zonder dat je boeken open hoeft te slaan of te speuren op internet.

Q: Hoe ben je tot deze naam gekomen?

A: In the pudding club is een synoniem voor ‘a bun in the oven’ of ‘being pregnant’. Toen ik deze term ontdekte ging het concept nog meer leven. De focus ligt bij IN THE PUDDING CLUB op de zwangere vrouw en niet allereerst op de baby. Deze term ondersteunt dat. Als je zwanger bent kom je ineens in een clubje. Het is een rollercoaster en je wordt behoorlijk door elkaar geschud. Wij willen dat vrouwen dan aandacht aan zichzelf blijven geven. Tevens een goede basis voor als ze straks een kindje hebben en hun leven er anders uitziet, waarbij ze zichzelf al snel op een tweede (of derde of vierde of vijfde) plek zetten. De visie van IN THE PUDDING CLUB is dan ook; als je bewuste aandacht aan jezelf geeft, zorg je automatisch goed voor je baby. 

In the Pudding Club

Q: Kun je wat meer vertellen waarom dit concept zo uniek is en wat onderscheidend is t.o.v. andere zwangerschapsboxen?

A: De combinatie van producten én informatie die in de maandelijkse boxen zitten. De producten die in iedere box zitten zijn relevant voor waar een zwangere op het desbetreffende moment mee bezig is rondom haar zwangerschap of die de zwangerschap comfortabeler maken. De informatie/advieskaarten geven haar ieder maand objectieve (!) informatie over voeding, beweging, kwaaltjes, praktische voorbereidingen en de ontwikkeling van de baby.

In the Pudding Club

Q: Vertel eens wat meer over het tot stand komen van informatie die de mama’s (to be) ontvangen?

A: Het startte bij voeding. Ik vond het zelf heel gek dat zwangere vrouwen voornamelijk te horen krijgen wat ze beter niet meer kunnen eten, terwijl er ook wel degelijk iets te zeggen valt over wat juist goed is om binnen te krijgen! Dat is toch veel handzamere informatie?! Via research en gesprekken met zwangere vrouwen en moeders van (jonge) kids kwam ik erachter waar verder de grootste vragen en onduidelijkheden over zijn tijdens de zwangerschap, zoals over sport, praktische to-do’s, kosten en fysieke en emotionele gebeurtenissen. Deze informatie ben ik gaan clusteren en zo ontstonden de 5 thema’s: YOU, NUTRI, FIT, PREP, en BABY.

Q: Hoe selecteer je de producten voor de boxen?

A: Op basis van relevantie. Producten moeten passen bij waar de zwangere vrouw op dat moment in de zwangerschap mee bezig is, of misschien wel mee worstelt. Het moet de zwangerschap comfortabeler of leuker maken, maar ook zeker stimuleren om meer (bewuste) aandacht aan zichzelf te schenken.

In the Pudding Club

Q: Kun je wat meer vertellen over de thema’s en welke boxen worden het meeste afgenomen?

A: De thema’ s die je in iedere maandelijkse zwangerschapsbox terugvindt zijn YOU, NUTRI, FIT, PREP en BABY. Zo weet je wat er fysiek en emotioneel kan spelen die maand, wat goed is om binnen te krijgen qua voeding inclusief een weekschema met recepten, welke work-outs je nog kan doen die maand met schema’s, wat je die maand zo’n beetje moet regelen en hoe de baby zich die maand ontwikkelt. Geschreven door experts die zo ontzettend veel weten en passie hebben voor hun vak (Sharon Looyen, Gøril Skarlund en Suzanne de Reijke).

Opvallend is, dat alle boxen evenveel interesse krijgen. Daar ben ik blij om, want de meeste mensen denken pas aan de zwangere vrouw als ze bevallen is. Gelukkig bestellen partners dit ook voor hun vriendin of vrouw. Het geven van een box staat inherent aan het geven van mental support. Bovendien worden zij zo zelf veel meer onderdeel van de hele rollercoaster en krijgen ze er meer begrip voor. Ik zou graag zien dat er vaker gekozen wordt voor de Kick-off Pregnancy box. Deze bevat producten en informatie voor de eerste 3 maanden. Ik denk dat vrouwen dat toch nog een beetje spannend vinden, terwijl de box juist kan helpen om vragen die zij hebben te beantwoorden.

In the Pudding Club

Q: Wat is je droom of wat zijn je dromen/toekomstplannen?

A: Hoe fantastisch zou het zijn als zoveel mogelijk zwangere vrouwen in Nederland de zwangerschap als relaxter en leuker ervaren, door boxen van IN THE PUDDING CLUB?! Verder droom ik weinig, maar is mijn doelen-lijstje enorm. Let’s go for it in 2017. Snel meer dus!

Q: Wat mist er nog, of welke samenwerking zie je nog graag tot stand komen?

A; Ik ben bezig met het bouwen van een platform waar betrouwbaar advies nog toegankelijker gemaakt kan worden. Uiteraard  Qua samenwerkingen zijn daar veel mogelijkheden. Mochten partijen dit lezen, mogen ze me absoluut bellen. Wie weet ben ik ze voor ;).

In the Pudding Club

PRIJZEN BOXEN

Je hebt de keuze uit 8 verschillende boxen. Van de Kick-off Pregnancy box tot aan de After Labor box:

* Kick-off Pregnancy box (Month 1 t/m 3): € 119,95 t.w.v. €155.
* Month 4, Month 5, Month 6, Month 7, Month 8 box (per maand): €59,95 t.w.v. €80 tot €85.
* Month 9 box: €69,95 t.w.v. €90 tot €95.
* After Labor box: € 69,95 t.w.v. €95.

Boxen zijn maandelijks of eenmalig te bestellen. Ook heel geschikt om als cadeau te geven als partner, (aanstaande) grootouders, collega’s en vriendinnen.

In the Pudding Club

Voor meer informatie kun je kijken op de site: http://www.inthepuddingclub.com/

Xanne

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met In the Pudding Club|

Credits foto’s: Xanne, In The Pudding Club

Leave a Reply