Cato Izabel Lilou

Onze lieve dochter is geboren en bij de geboorte van een prachtig kindje hoort natuurlijk een uniek geboortekaartje!

Geboortekaartje Cato

In mijn zoektocht naar een leuk geboortekaartje was ik al vrij snel om; een illustratie van Fleur Kuipers zou het gaan worden! Ik heb al eerder eens geschreven over haar customize kaarten, posters en geboortekaartjes; want fan van haar werk ben ik zeker. Origineel, fun en nét even iets anders dan de standaard, normale geboortekaartjes.

Het kaartje voor Cato moest een lief ontwerp worden, maar tegelijkertijd wilden wij ook niet een standaard ontwerp. Een olifantje met een boeket gaf voor ons de juiste sfeer aan. De kleuren wilden wij rustig houden maar wel vrolijk, want een geboorte is iets om te vieren!
Voor de tekst van de achterkant van het kaartje hebben we gekozen voor een pasteltint, namelijk; lavendel. Goed leesbaar maar niet té zoet.

Geboortekaartje Cato

Sowieso zijn alle ontwerpen van Fleur uniek en afhankelijk van je wensen, kan ze ook veel op maat maken. Zo ben je er zeker van dat je een unieke illustratie hebt en dus een uniek (kraam)cadeau. Want hoe leuk is het om een gepersonaliseerde poster te geven?

WIE IS FLEUR VAN FLEUR DES FLEURS?

Fleur maakt vrolijke en speelse illustraties. Haar illustraties zijn gemaakt met waterverf en fineliner. Haar creativiteit en achtergrond als kunstenares zijn een perfect basis voor het maken van de illustraties. Haar bedrijf groeit hard door en dat is natuurlijk een droom die uitkomt. Alles kan bij Fleur op maat gemaakt worden. Denk aan: geboortekaartjes, geboorteposters, posters, handgeschreven kaartjes en uitnodigingen. Van dieren tot aan ballerina’s. You name it. Het leuke vind ik de combinatie van een kaartje en een poster. Voor Cato heb ik beiden door Fleur laten ontwerpen, maar wel in dezelfde stijl!
We zijn erg blij met het resultaat van het kaartje en de poster. We zullen er nog lang van blijven genieten.

Geboorteposter Cato

Wil je ook een ontwerp door Fleur laten maken? Kijk dan even op haar website voor meer informatie.

http://www.fleurdesfleurs.nl

Xanne

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fleur des Fleurs |

Credits foto’s: Xanne

Leave a Reply