Familly Supply

Dit keer geen multitask moeders met een geweldig product, maar twee echte actieve vaders! Met eigen ervaringen op zak zijn Bas en Jonathan in 2016 het geweldige bedrijf Family Supply gestart, een service voor het hele gezin met altijd een persoonlijk tintje. We maken kennis met deze twee super papa’s en vragen alles wat we willen weten over Family Supply!

MEET BAS

Vader van Jasmijn (14 jaar), Stijn (12 jaar) en Floor (10 jaar), getrouwd met Mariska, wonende in Heemstede. Doordeweeks en in het weekend is hij vooral druk met het huiswerk en de sportactiviteiten van de kinderen. Bas vindt het heerlijk om even zijn hoofd leeg te maken met hardlopen en wielrennen. ‘Pluk de dag’ en altijd een positieve draai aan z’n leven geven, dat is hoe deze super vader in het leven staat!

MEET JONATHAN

Vader van Juliette (7 jaar), Oliver (5 jaar) en James (3 jaar), en woont samen met Charlotte en de kinderen in Naarden. Jonathan heeft een druk leven en de weekenden zitten meestal vol met activiteiten voor de kinderen. Genieten doet hij van lekker eten en zijn passie voor fotografie. In de spaarzame uurtjes die hij overhoudt, gaat hij het liefst mountainbiken in de bossen of op de hei. Een echte multitask vader!

Q:Wanneer is “Family Supply” van start gegaan en hoe is het idee ontstaan?

Het idee voor Family Supply bestond al langer, maar we zijn officieel gestart in 2016. Als vaders hebben wij door de jaren heen ervaren hoe het is om elke keer weer op zoek te moeten gaan naar de beste, scherp geprijsde luiers in de goede maat. En dan hebben we het tot nu toe alleen nog maar gehad over de aankoop van luiers……en nog niet over de flesvoeding, lotiondoekjes, gezonde voeding en nog veel meer. En wat blijkt wij waren niet de enige. Toen wij navraag deden in onze omgeving bleek dat vele ouders met dezelfde vragen bezig waren. Dit was voor ons aanleiding om te gaan onderzoeken hoe het makkelijker, leuker en goedkoper kon. Na vele gesprekken met vaders en moeders is het concept ontstaan en het assortiment samengesteld.

Het concept van Family Supply is uniek en is ook andere partijen opgevallen. Zo zijn wij door ING gekozen als ING-Starter van de maand juni.

ING Starters van de Maand Juni 2016 Family Supply

Q:Wat biedt “Family Suppy” voor ouders en wat maakt het zo speciaal?

Gemak, gemak en nog eens gemak en dat met een structureel financieel voordeel.

Wij bedachten een concept waarbij je als ouder alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je gezin iedere 4 weken thuisbezorgd krijgt. Je stelt zelf een maandelijkse box samen op basis van jouw voorkeur, situatie en wensen. Onze box is in tegenstelling tot andere type boxen GEEN verrassing. Jij bepaalt zelf wat je in de box wilt ontvangen tegen een scherpe prijs.

Wij geloven in persoonlijke service. We heten iedere klant persoonlijk welkom en waar mogelijk komen we zelf de box brengen. We doen nog veel meer voor onze klanten, maar dat verklappen we niet. Dat moeten klanten zelf ervaren.

Q:Wat is het doel van “Family Supply” en hoe werkt het?

Ons doel is ontzorgen van gezinnen met (jonge) kinderen. Wij willen er alles aan doen om het het verzorgen van je gezin makkelijker en leuker te maken.

Q: Hoe werkt het?

De klant maakt via onze bestelmodule een persoonlijke box aan. Wij doen een voorstel voor de inhoud van de box. Dit doen we op basis van de geboortedatum van je kind. We suggereren de juiste maat, hoeveelheid en merken op basis van jouw voorkeur. Het staat je uiteraard vrij om dit zelf volledig aan te passen. De inhoud van de box groeit mee met je kind. Als je kind bijvoorbeeld toe is aan de volgende fase flesvoeding, dan wordt dat in de box aangepast. Zie hier de uitleg in een kort filmpje.

Q: Welke nieuwe producten kunnen we binnenkort van jullie verwachten?

In december 2016 introduceren wij de leukste zwangerbox van Nederland.
Na al die saaie, niet doordachte zwangerboxen en blije dozen gaan wij daar verandering in brengen. Hiervoor hebben wij een aantal speciale partners geselecteerd.

Q: Waarom is deze zwangerbox uniek?

De box is voorzien van leuke producten waar je WEL iets aan hebt en waarvan het aanbod bovendien uniek is. Zo hebben we de inhoud ook leuk gemaakt voor de toekomstige vaders en zal je achteraf geen last hebben van marketing/reclame spam. Daarnaast blijven we continu op zoek naar nieuwe producten en diensten op basis van de input van onze klanten.

Family Supply

Q: Wat zouden jullie in de toekomst willen bereiken met “Family Supply”?

Dé hofleverancier worden van alle Nederlandse gezinnen.

Q: Wat is jullie ultieme droom?

Dat Family Supply ervoor zorgt dat elk gezin in Nederland meer tijd en geld bespaart en dit kan besteden aan leuke dingen die er echt toe doen.

FAVORITES VAN LITTLE FAVORITES

Voor Luuk en Ties ontvangen we elke maand weer alle luiers met standaard 40% korting! Nooit meer opzoek naar aanbiedingen en door Bas of Jonathan aan huis geleverd. Wat wil een moeder nog meer en niet te vergeten altijd een cadeautje zoals afgelopen maand Jan Magazine. Dit alles aangevuld met andere benodigdheden zoals billendoekjes, toetenvegers, Nutrilon en vitamine D. Alles verkrijgbaar in de webshop van Family Supply en altijd geleverd in een multifunctionele tas en niet te vergeten de persoonlijke note aan de kids en het gezin. Dank Bas en Jonathan voor het bedenken van Family Supply!

img_9638

Bezoek hier de site van Family Supply voor meer info.

Sharon

Credits foto’s: Sharon, Familly Supply

Leave a Reply