Draagdoeken zie je tegenwoordig steeds meer bij mama’s en dan hebben we het niet over de simpele varianten, maar juist over draagdoeken die gedragen kunnen worden als een modeaccessoire. Eentje die je matcht met je outfit maar die de baby wel de juiste comfort geeft. Want dát is uiteindelijk het allerbelangrijkste.

POP by Artipoppe wrap

ARTIPOPPE AL GESPOT BIJ VELE MOMS

De draagdoeken van Artipoppe stralen een en al luxe uit en ziijn gemaakt van de mooiste materialen gewoven in stijlvolle prints. Deze draagdoeken worden namelijk gemaakt van o.a. zacht kasjmier, babycamel en zijde. Materialen die heerlijk aanvoelen. Al vele (celebrity) moms zijn gespot met de wraps en in Vogue heeft dit merk al meerdere malen gestaan. Miranda Kerr en Doutzen Kroes zijn met Artipoppe gespot en vele mama’s zullen zeker nog volgen!

POP by Artipoppe wrap

VEELZIJDIGHEID VAN EEN DRAAGDOEK

Een draagdoek is een essentieel item om toe te voegen aan je uitzetlijstje voor je baby. De veelzijdigheid in draagmogelijkheden zoals: op je rug, zij of buik geeft je de mogelijkheid om je handen vrij te hebben, maar toch je baby dichtbij je te dragen. Je baby wordt er rustig van en jij kan je dagelijkse dingen doen plus je baby in de gaten houden zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

THE STORY BEHIND

In 2012 werd Artipoppe opgericht door Anna van der Bogert. Haar ambitie was om fashion, comfort en gezondheidsvoordelen voor baby’s te combineren. De draagdoeken zijn van de beste kwaliteit gemaakt en worden geproduceerd in Nederland. Maar Nederland is niet het enige land waar de draagdoeken verkocht worden, want internationaal is dit merk al enorm gegroeid. Denk bijvoorbeeld aan Amerika of Azië.

Wij vertalen eeuwenoude tradities naar een eigentijds mode- en lifestyle statement. Met onze babydraagdoeken willen we een extra dimensie van mode en stijl aan het ouderschap toevoegen.

POP BY ARTIPOPPE COLLECTION

Artipoppe wilde de draagdoeken ook bekend maken bij een groter publiek, dus zo ontstond de POP by Artipoppe collection. In Nederland nog steeds geproduceerd maar iets minder exclusief dan de andere collectie. Voor deze collectie worden materialen gebruikt zoals katoen en linnen. Qua desins kun je denken aan ‘prêt-à-porter’ ontwerpen.

Anna, de opichtster, zegt hierover:

POP zal meer toegankelijk zijn, maar ten aanzien van kwaliteit en stijl doen we geen concessies.

Onlangs is er ook een film met ambassadrice Nina Pierson gemaakt waarin zij vertelt over haar liefde voor haar moederschap en Artipoppe.
Klik op de foto om de film te zien!

Artipoppe met Nina Pierson

CATO IN ARTIPOPPE

Ik mocht de POP Peacock Grey & Ecru van deze prachtige POP by Artipoppe collection testen en was bij het zien van de doos, waarin de wrap geleverd werd, al direct verkocht. De luxe uitstraling van het merk, het materiaal van de wrap en de print, in een woord: prachtig.
Bij Puck was ik minder enthousiast over draagdoeken, het leek mij minder praktisch dan dat iedereen eigenlijk altijd beweerde. Maar nu ik het zelf heb mogen ervaren met Cato erin dragend, kan ik met overtuiging zeggen dat het een echt onmisbaar item is met een kleintje. Met Cato dicht tegen mij aan, kan ik evengoed mijn dagelijkse dingen doen. Ik heb mijn handen vrij en het ziet er stijlvol uit.

Pop by ArtipoppePOP by Artipoppe

Als ik naar buiten ga dan draag ik er een jas overheen en probeer ik deze natuurlijk wel een beetje te matchen met de kleur van de doek ;).
Het is even wennen als je begint met knopen, want dit moet je even onder de knie krijgen, maar dan heb je ook wat moois.

POP by Artipoppe

POP by Artipoppe

De POP collectie heeft verschillende kleuren, klik hier voor meer informatie.
Prijs: €180 – €220.

http://artipoppe.com

Xanne

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Baby de Luxe |

Credits foto’s: Sharon: Mini and Me by Sharon

Leave a Reply