Ashlee Q&A

Ik ben Ashlee, 29 en woon samen met mijn vriend Marcel en ons zoontje Otis (4) in Haren (Groningen). Op 25 maart ben ik uitgerekend van ons tweede zoontje. Ik doe de marketing en PR voor Marcel zijn bedrijf in foto editing & artwork (@this_cool_dad).

Q: Als je zwanger bent is het stijlen van een outfit vaak lastig. Heb je tips en wat draag jij zelf het liefst?

A: Hoogzwanger zijn in de wintermaanden is soms best een uitdaging als je nog een beetje leuk voor de dag wilt komen. Mijn tip is om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken en dus niet te lang te wachten met het aanschaffen van fijne zwangerschapslingerie. Ik had deze zwangerschap al snel een aardige buik en ik vond de naadloze shorts met buikband van Noppies echt een verademing. Je kleding staat dan ook gelijk veel mooier. Investeer in een paar mooie, kwalitatief goede vesten (die kun je na je zwangerschap ook gewoon weer dragen) en wat mooie basic jurkjes van Isabella Oliver. Ik ben de afgelopen maanden vooral los gegaan op mooie accessoires als tasjes en shawls. Er is toch geen beter excuus om eindelijk die mooie tas te kopen, omdat kleding kopen nu toch geen zin heeft?

Q: Heb je cravings en zo ja waar kun je jou ‘ s nachts voor wakker maken?

A: De eerste maanden van mijn zwangerschap at ik de hele dag door mandarijntjes. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Inmiddels heb ik vooral veel zin in negerzoenen. Ik probeer dus weer terug te komen bij die mandarijntjes..

Q: Welke babymerken zijn nu al een favoriet bij je geworden? En zul je straks aanschaffen voor je mini?

A: Ik hou vooral van mooie basics en ben groot fan van Gray Label, Mingo, Phil&Phae, Frankeys en NixNut. De mooie dekens van Repose AMS kan ik ook niet weerstaan. Daarnaast val ik steeds weer voor de mooie, grote swaddles van Fabelab en CamCam Copenhagen. Gelukkig weet ik uit ervaring dat ze ook ontzettend praktisch zijn, maar alleen voor de prachtige kleuren wil ik ze al in huis hebben. Voor de babykamer vind ik alles van Numero74 erg mooi. Verder kan ik niet wachten om het mooie Sleepyhead babynestje en onze nieuwe Joolz Day2 te gaan gebruiken!

Q: Waar verheug je je het meest op als je kleintje er straks is?

A: Ik verheug me het meeste op het knuffelen met zo’n klein frummeltje. Gelukkig is Otis ook een enorme knuffelkont, maar het lijkt me heel bijzonder om weer zo’n klein babytje in m’n armen te hebben. Otis heb ik zes maanden borstvoeding gegeven en daar verheug ik me ook weer op, dat blijft toch iets heel bijzonders. Hopelijk gaat dit weer net zo voorspoedig als de vorige keer. Ik kan ook niet wachten om Otis samen met zijn kleine broertje te zien, alleen bij de gedachte loop ik al over van liefde.

Q: Welke 5 woorden passen bij jou als jij straks mama bent?

A: Positief, zorgzaam, liefdevol, moe 😉 en hopelijk ook relaxed. Alle cliches zullen vast weer waar zijn, ik kan niet wachten tot ik het zelf kan gaan ervaren.

Leave a Reply