Ashlee Dykstra is moeder van Otis en zwanger van haar tweede kindje. Onlangs hebben we een Q&A met haar geplaatst, die lees je hier.

Ashlee and family

Nu geeft ze ons de hotspots in Groningen, want Groningen is gewoon een hele leuke stad!

Nog nooit in Groningen geweest? Zeker een keer doen! Het is namelijk een onwijs gezellige (studenten)stad met heel veel leuke hotspots. Doordat de gemiddelde leeftijd in Groningen stad relatief laag is, is de stad altijd wakker en vol energie. Zo zijn er in het nachtleven bijvoorbeeld geen sluitingstijden, er is altijd een kroeg of club waar je door kunt gaan tot de zon opkomt. Nu heb je hier als moeder iets minder aan, maar het zet wel de toon voor de relaxte sfeer die er in Groningen heerst. De nieuwe concepten vliegen hier als paddestoelen uit de grond en ook met kinderen zijn er veel leuke plekken om even neer te strijken voor een kop koffie of een lekkere lunch. Hier komen ze.

DENDERZ

Denderz is een family cafe waar je je kindjes zonder problemen mee naartoe kunt nemen en dan zelf ook nog lekker relaxed kan zitten. Er is er een grote speelhoek waarin ook aan de allerkleinsten is gedacht. Er zijn heel veel kinderstoelen, er is een prima verschoningsruimte en een uitgebreid kindermenu. De lunch is lekker en de koffie is top. Je kunt ook gelijk even shoppen in het winkelgedeelte. Je vindt hier leuke kinderkleding en originele kraamcadeautjes.

Denderz

Denderz
Westerkade 5, Groningen

A LITTLE LOVELY COMPANY

A Little Lovely Company ken je vast wel van hun vrolijke kids accessoires. In Groningen hebben ze maar liefst twee eigen winkels. Mét tearoom en speelhoek voor de kindjes. De menukaart staat vol met mierzoete kunstwerkjes. Voor een beetje happiness in je leven moet je hier zijn!

A Little Lovely Company A Little Lovely Company

A Little Lovely Company
Astraat 16 en Herestraat 17, Groningen

WIJSNEUS

Op de Vismarkt vindt je de mooiste kindermode winkel van Groningen. Je vindt hier alleen maar mooie merken als Gray Label, Petit Bateau, Phil & Phae, Fabelab en zo kan ik nog een hele tijd doorgaan. Ook aan accessoires en mooie kinderboeken geen gebrek. Kinderen vermaken zich hier wel even met het speelgoed dat er voor ze klaar ligt en ik weet zeker dat je niet zonder iets te kopen naar buiten kunt lopen. Mij is het in ieder geval nog nooit gelukt!

Wijsneus

Wijsneus
Vismarkt 26, Groningen

HET CONCERTHUIS

Het Concerthuis is zo’n plek waar je eigenlijk met elk gezelschap wel terecht kunt. Voor de kinderen is er een leuke speelhoek en genoeg ruimte, de lunch is lekker en de koffie smaakt goed. Een aanrader van ontbijt tot diner.

Concerthuis

Het Concerthuis
Poelestraat 30, Groningen

PAVILJOEN VAN DE DAME

Zin om de dag af te sluiten met een lekker diner? Op 10 minuten rijden van het centrum vindt je Paviljoen van de Dame, aan het Paterswoldse meer. Hier dineer je in stijl terwijl je kinderen zich vermaken in de uitgebreide speelkamer (mét nanny!). Voor de kinderen is er een uitgebreid kindermenu en zelf kun je genieten van lekker eten en een welverdiend wijntje met uitzicht op het water. Kan niet beter toch?

Paviljoen van de dame

Paviljoen van de Dame
Groningerweg 19a, 9765 TA Paterswolde

Ashlee Dykstra

Leave a Reply