HEMA stond dit jaar voor het eerst met een gigantische stand op de Negenmaandenbeurs. De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Samen met bekende mama Lieke van Lexmond trapte HEMA de beurs af met de introductie van een nieuwe collectie innovatieve babyrompers. Namelijk met bamboe babyrompers!

Bambo romper Hema

BAMBOE IS HEERLIJK ZACHT

De bamboerompers zijn voorzien van een dubbele rij drukknoopjes, zodat (super handig), snel groeiende baby’s ze langer kunnen door dragen.  De rompers zijn geproduceerd van bamboe. Bamboe is ongelofelijk zacht en leent zich daarom perfect voor babykleding. Bamboe is hypoallergeen en antibacterieel waardoor het langer fris blijft. Daarnaast is bamboe geschikt om bij elke temperatuur te dragen. Multifunctioneel dus. Heb je de verschillende (leuke) designs al gespot?

Bamboe romper Hema

Op de stand van HEMA konden bezoekers een eigen bamboe babyromper laten drukken met een naam en printje naar keuze.

Voor meer informatie, prijzen of om de rompers te shoppen kun je hier klikken.

Bamboe rompers Hema

http://www.hema.nl

Leave a Reply