Moodstreet Little Wise one is een nieuwe babylijn van kinderkledingmerk Moodstreet.
Deze lijn heeft kleertjes gemaakt van biologisch katoen en daarnaast duurzaam geproduceerd. Bij aankoop van een artikel steun je direct een charity project ter plaatse, namelijk een weeshuis in Zuid India. En dat is fijn shoppen.

Moodstreet babylijn

BIOLOGISCH KATOEN

Bij kleding dat wordt geproduceerd van biologisch katoen, is geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen genetisch gemanipuleerde zaden en water is beter benut, waardoor er minder broeikasgassen de lucht ingaan. Een klein steentje wordt er dus bijgedragen om de aarde beter te maken.

Moodstreet

MASCOTTE: THE LITTLE WISE ONE

Little Wise OneBij de babylijn van Moodstreet hoort een mascotte; The Little Wise One. De knuffel vertelt het hele verhaal van recycle, believe & archieve. Het atelier waar de knuffel geproduceerd wordt, staat in India en geeft vrouwen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, doordat ze ook opgeleid worden als naaister. De opbrengst van de knuffel gaat ook weer naar het weeshuis in Zuid India. Zo krijgen deze kindjes ook een toekomst die ze verdienen.

De collectie bestaat uit boxpakjes, leggings, broekjes, shirtjes, mutsjes, truitjes en vestjes. En allemaal gemaakt van biologisch katoen, ook nog eens heerlijk zacht! Prijzen variëren.

Moodstreet
http://www.moodstreet.nl

Leave a Reply