‘Mam vertel eens wat over vroeger. Hoe was ik nou als baby? Wat had ik aan, wat zei ik, of nog beter wat haalde ik allemaal uit?’
Tja… is jouw geheugen ook altijd een zeef of laat die je soms even in de steek? Dan zijn herinneringen vastleggen voor je kleintje een must. Super leuk toch, als ze later wat ouder zijn en ze alles rustig kunnen teruglezen of kunnen laten zien aan zijn of haar kinderen!

Herinneringen moeten bewaard blijven. Daarom hebben de 5 leukste items op een rij om herinneringen te bundelen. Koop een kist stop alles erin en geef het aan je kroost als ze ouder zijn. Ze zullen het waarderen.

NIJNTJE MILESTONE CARDS

Met Nijntje leg je elke gebeurtenis vast. De eerste stapjes, eerste woordjes, eerste hapjes. Je zult niets meer missen. En Nijntje is bij velen favoriet!

Milestone nijntje Cards

Via Bijenkorf
Prijs: €16,95

DAGBOEK AAN MIJN DOCHTER

Je kunt in het boek je hele levensverhaal, de herinneringen, dromen en wensen vertellen aan je kleintje. Door de boeiende, leuke en onverwachte vragen onderaan de pagina in het boek in te vullen ontstaat er een uniek en persoonlijk boek! Je kunt elke dag wat schrijven, zoals een dagboek werkt.

Dagboek voor mijn dochter

Via Bol.com
Prijs: €17,99

BRIEVEN AAN MIJN BABY

Schrijf je baby talloze brieven die hij of zij pas later (in de toekomst) mag openmaken. Je kunt er zelf een datum bijzetten wanneer je kind het mag openen. Alle brieven zijn gebundeld.

Brieven aan mijn baby

Via Bol.com
Prijs: €12,50

TIME CAPSULE

Deze Time Capsule is gevuld met een boekje voor herinneringen en washi tape (om foto’s en kaartjes etc erin te plakken). Tevens bevat deze capsule inpakpapier, stickers en een handleiding vol inspiratie & tips. Kortom alles wat je nodig hebt om je herinneringen op te slaan. De Time Capsule wordt gesloten met een speciale sealing strip; eenmaal gesloten mag hij pas geopend worden op een aangegeven datum.

Time Capsule

Via Partydeco.nl
Prijs: €34,95

PIETER KONIJN BABYBOEK

Alle momenten uit je baby’s eerste jaar leg je easy vast in dit album. Met ruimte voor foto’s en persoonlijke notities en een speciale envelop om haarlokjes, groeigrafieken en andere ‘souvenirs’ in te bewaren. Het boek bevat een zacht knuffeldekentje van biologisch katoen.

Pieter Konijn babyboek
Via Bol.com
Prijs: €16,95

Leave a Reply