Hoe vaak zeg je niet tegen jezelf dat je meer foto’s moet neerzetten? Alles staat tegenwoordig op je telefoon, maar je vergeet er wat mee te doen.
Ideeën zijn er genoeg, want je kunt je interieur heel simpel pimpen met wat persoonlijkheid.
Je hoeft niet alleen te gaan voor een mooie persoonlijke foto, je kunt ook kiezen voor een andere coole foto van een stad of een landschap. Of je maakt je muur bont met diverse foto’s afgedrukt in verschillende stijlen. Denk aan een foto op canvas, hout of glas.

Fotowand

BEETJE PERSOONLIJK

Ik hecht zelf erg veel waarde aan mooie foto’s. Het liefst lijst ik ze allemaal in. We hebben al een kast vol staan met lijstjes thuis, maar tóch ben ik meer fan van een mooie lijst aan de wand. Dat als je binnenkomt, je gelijk wordt gegrepen door een verhaal. Een mooie foto zegt meer dan je denkt.

Heb je wel eens gehoord van een foto op plexiglas gedrukt? Ik mocht deze creatieve manier van je foto ophangen, uittesten. Je foto wordt gedrukt op glas en is natuurlijk nét even leuker dan een standaard lijst. Het formaat wat je hieronder ziet is 50×70 cm.

Foto op glas

KWALITEIT VAN JE FOTO STAAT VOOROP

Belangrijk is dat je een foto kiest die qua kwaliteit voldoet aan de eisen. Zo kun je het beste een foto nemen in hoge resolutie, dan ben je er zeker van dat je geen korrelig beeld boven je bank hebt hangen.

HANDIG OPHANGSYSTEEM

Je foto op plexiglas hang je op met een speciaal systeem. Je kunt kiezen uit twee ophangsystemen. Zo zijn de afstandhouders favoriet, deze geven de foto diepte en je foto hangt iets van de muur. Bij de afstandhouders worden er 4 gaten van 8mm dik 2cm vanaf de rand door je foto geboord. In deze gaten kun je de afstandhouders bevestigen.

Het andere systeem is een zijkant systeem. Hier worden er geen gaten door je foto geboord. Het systeem bevestigt je aan de zijkanten van je plexiglas foto. Je foto op glas komt ook bij dit ophangsysteem een stukje van de muur te hangen.

ANDERE MANIER VAN JE FOTO’S LATEN AFDRUKKEN

Je kunt kiezen voor een ‘huge’ foto of je kiest voor een aantal kleine. Vanaf nu hang je je mooiste momenten (van je gezin) aan je muur.

Er zijn naast foto’s op glas ook andere talloze manieren om je foto op te laten afdrukken; denk aan hout, canvas, alaminium, forex etc.
Je huis persoonlijk maken doe je dus heel simpel en is nog leuk om te doen.

Foto aan je wand

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met FotoOpGlas.nl |

Credits foto’s: Xanne, Vtwonen, Mini and me by Sharon (foto aan de wand)

https://www.fotoopglas.nl

Leave a Reply