‘Made by loving hands for children’s happiness’, is de slogan van het prachtige Italiaanse merk Numero 74. Dit merk verkoopt niet alleen spullen om de (kinder)kamer aan te kleden zoals: kussentjes, plaids, gordijnen en mandjes. De collectie bestaat ook uit hoeslakens, slaapzakken (voor jong en oud), bumpers voor de ledikant, hoezen voor aankleedkussens, handdoeken en we kunnen nog even doorgaan.

Numero 74

Numero 74

FRENCH VS ITALIAN

Nichten Nancy en Poupie (de een Frans en de ander Italiaans), waren beiden op zoek naar spullen voor hun kinderkamers. Zij konden nergens vonden wat ze echt leuk vonden, dus besloten ze het zelf te maken. In Thailand worden de producten gemaakt en ze gebruiken mooie (en zachtste) materialen. Denk aan wol, kasjmier, linnen en katoen.

Numero 74

ZACHTE KLEUREN

De kleuren die Numero 74 gebruikt zijn prachtig. Zachte, neutrale kleuren zowel bruikbaar voor jongens als meisjes. Je kunt alles mixen en matchen en Numero 74 heeft een beetje een vintage uitstraling. Ook hebben ze kleding om te verkleden zoals prinsessenjurken die prachtig zijn afgewerkt. Je kindje kan zich de hele dag vermaken en de prinsessenjurk mag aanblijven!

Numero 74

Numero 74 is o.a. hier verkrijgbaar.

http://numero74.com

Leave a Reply