The Baby Boutique is een shop waar je (hele leuke en unieke) musthaves kunt kopen voor je baby- en kids. Tamar, eigenaresse van The Baby Boutique werkt alleen via social media. Dit is handig, want ze hoeft niet een complete webshop te runnen en het werkt heel snel. Ze krijgt de bestellingen door en verstuurt ze direct!

The Baby Boutique

The Baby Boutique

TWINNING IS WINNING

Van alle items die The Baby Boutique verkoopt, word je hebberig. Zeg maar gerust heel erg hebberig. Tamar onderscheid zich in de ‘luxe’ pakjes, de klassieke stijl, Spaanse en Italiaanse merkjes maar ook in musthaves zoals armbandjes met initialen (heel betaalbaar!) en rieten mandjes voor jezelf en voor je dochter. Twinning is winning!

The Baby Boutique

The Baby Boutique

The Baby Boutique

PRACHTIGE MERKJES

Ze heeft prachtige merkjes in haar assortiment zoals Laranjiha, Jolie Julie, Poetree, Tutto Piccolo etc.
Voor jongens én meisjes kun je er inslaan. De armbandjes met initialen kun je geheel naar wens samenstellen, kies de initialen, de kleur van het armbandje en hoeveel je er om je pols wilt dragen. Want er zijn ook nog verschillende soorten verkrijgbaar. We hebben al eerder geschreven over Fleur des Fleurs en deze persoonlijke posters en kaartjes kun je ook bij Tamar bestellen.

The Baby Boutique

The Baby Boutiqe

The Baby Boutique is een shop die je zéker niet mag missen.

Bestellen kan via Instagram: https://www.instagram.com/thebabyboutique.nl/
en Facebook: https://www.facebook.com/thebabyboutique.nl/

Foto credits: The Baby Boutique, Xanne

Leave a Reply