Of je nou zwanger bent en wilt smeren tegen striae, of dat je voelt dat je huid slapper en droger wordt. Bio-Oil; is een multifunctioneel product die je voor werkelijk alles kunt gebruiken. Misschien kende je het al, misschien ook niet. Wist je bijvoorbeeld dat deze huidolie uit Zuid-Afrika vitamine A, E en natuurlijke plantenextracten zoals: rozemarijn, lavendel, goudsbloem en kamille bevat. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld littekens minder ziet, of pigmentvlekken. Maar het kan ook zeker goed helpen tegen een verouderende huid (Tja, dat weten we wel na het krijgen van kinderen, hallo slapeloze nachten).

Bio Oil

ZELFVERTROUWEN VROUWEN

Bio Oil heeft onlangs research gedaan naar het zelfvertrouwen van vrouwen. Wist je dat 60% van de vrouwen die huidklachten heeft, dit liever niet wilt laten zien op social media (denk aan leuke selfies). Dit blijkt uit onderzoek van Bio-Oil onder ruim 1000 Nederlandse vrouwen van 18 jaar en ouder.

HELP: STRIAE EN HUIDSTRIEMEN

Voor bijna een vijfde van de vrouwen onder 40, is striae een heel belangrijk verschijnsel voor zelfvertrouwen dat vaak gepaard gaat met huidstriemen. Deze problemen ontstaan vaak in de zwangerschap en je kunt er vaak weinig aan doen. Je kunt na je zwangerschap gaan sporten en op je eten letten, maar het is niet een garantie dat het weg zal gaan. Door Bio-Oil te gebruiken vanaf het tweede trimester op plekken waar de striae en huidstriemen ontstaan, zul je zien dat dit wordt verminderd. En dit geeft je toch wat meer zelfvertrouwen tijdens én na je zwangerschap. Smeren maar!

Pinterest

BIO-OIL MULTIFUNCTIONEEL

Onderstaand nog een aantal tips waar je Bio-Oil nog meer voor kunt gebruiken (tijdens je zwangerschap)

1. Zachte voeten én handen

Als je dagelijks Bio-Oil smeert op je voetjes, dan krijg je hele zachte en soepele voeten en helpt het de elasticiteit van je huid te verhogen.
Als je de handen ook insmeert worden die ook heerlijk zacht en je nagelriemen soepeler. Dat is fijn na je kraamtijd; door het vele schoonmaken van flesjes, baby in badje doen en handen wassen!

2. Glanzend haar

Als je een beetje Bio-Oil op je hoofdhuid smeert dan verzorg je direct je volle bos met haren! Je hebt in zwangerschap natuurlijk al mooier en dikker haar (wat een geluk), maar met een beetje Bio-Oil houd je het direct glanzend en sterk.

3. Een gladde huid

Als je een beetje Bio-Oil mixt met een zelf gemaakte scrub (bijvoorbeeld met grof zeezout) dan kun je de huid weer een oppepper geven!

https://www.bio-oil.com

Credits foto’s: Pinterest, Bio-Oil

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bio-Oil |

Leave a Reply