Spruit baby – en peutervoeding is een uitkomst voor vele ouders.
Spruit maakt namelijk maaltijden voor je baby of peuter, zodat je zelf (na een lange werkdag) niet in de keuken hoeft te staan. Alles is gezond én dat is wel zo fijn, want altijd het beste voor je kind toch? Wat Spruit precies is, lees je hier.
Ook hebben we Spruit getest, de review lees je hier.

Spruit

MAALTIJDEN VANAF 4 MAANDEN

Bij Spruit kun je kiezen voor maaltijden voor kindjes van 4 tot 8 maanden, 8 tot 12 maanden en vanaf 12 maanden. De maaltijden van SPRUIT bevatten nooit kunstmatige ingrediënten en er wordt rekening gehouden met de meest voorkomende allergieën. Hierbij kun je denken aan een allergie voor koemelk en eieren.

Spruit

BEZORGEN

Voorheen leverde Spruit alleen in Amsterdam, maar vanaf nu leveren ze door heel Nederland. Dat is super goed nieuws, want zo maakt Spruit heel veel ouders én baby’s blij.
Een keer per maand, in de eerste week van de nieuwe maand, op zaterdag- en dinsdagavond wordt er bezorgd. Een kant en klare maaltijd die je alleen nog hoeft (te ontdooien) en op te warmen. Easy does it!

De Spruit maaltijden kun je ook heel leuk als kraamcadeau geven, want wat is er fijner als je net bevallen bent, in alle drukte zit en weinig tijd hebt om te koken voor je andere kindje(s)? Precies, dan wil je dat je leven even wat makkelijker wordt gemaakt!

Spruit

We mogen nu gratis een maandbox met 9 maaltijden weggeven, houd onze Facebookpagina in de gaten hoe je dit kunt winnen.

https://www.eetspruit.com

Credits foto’s: Spruit

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Spruit|

Leave a Reply