Inmiddels ligt het assortiment van Naif al bij een van de grootste drogisterijen van Nederland; de Etos. Zó populair zijn de producten bij de mama’s én de kindjes inmiddels! Na het succes van de Naïf zonnebrand van vorig jaar, kunnen we onze kids nu ook verblijden met een heerlijke, natuurlijke after sun.
Naïf vindt het belangrijk dat ouders bewust zijn dat kinderen goed moeten worden ingesmeerd. Verbranden zit namelijk in een klein hoekje en we vergeten meerdere keren te smeren. Je bent druk, de tijd gaat snel of je bent afgeleid en voor je het weet is je kindje verbrand. Maar het is ZO belangrijk, je zou er toch niet aan moeten denken dat je kindje een allergie krijgt of nog erger…

Naïf

EVEN IN HET KORT OVER NAÏF

Alle producten van Naïf zijn dermatologisch getest, hypoallergeen, PH-huidneutraal en zonder bestanddelen die irriterend of mogelijk schadelijk zijn voor baby’s of ouders.
Voor de personen die Naïf nog niet hebben ontdekt; de producten van Naïf zijn ontwikkeld door de beste specialisten. Alle ingrediënten zijn nauwkeurig gekozen en er is rekening gehouden met kindjes met een gevoelige huid. Kortom alleen maar goeds in een tube.

PROTECTING SUNSCREEN SPF50

De zonnebrand is niet alleen hydraterend voor de huid maar is ook goed te gebruiken voor de gevoelige huid. Het beschermt natuurlijk ook nog tegen de zon (logisch ;)). Het smeert direct fijn uit en het ruikt (zoals we gewend zijn van Naïf) heerlijk. Er zit ook sheabutter in en dit werkt verzachtend. Een lekker soepel huidje dus. Overigens ook prima te gebruiken voor jezelf. Makkelijk mee te nemen in je tas en staat ook vrolijk in je badkamer (niet geheel onbelangrijk).

Naïf

Prijs: €19,95
Hier te koop.

HOE VAAK MOET JE EEN KIND INSMEREN

Good to know:
Kinderen van 4 tot 16 jaar moeten elke twee uur worden ingesmeerd, bij baby’s en peuters is dit dus nog vaker. Als je een fles van 200 ml zou hebben en je smeert je kind 5x in, dan moet je fles aan het einde van de dag voor driekwart leeg zijn. In praktijk gebeurt dit vaak niet.
Voor meer informatie over smeren, huidtypes en sunfactors kun je kijken op deze site.
Nog even een aantal tips voor je kindje in de zon:

  • Laat je kind niet van de ene op de andere dag in de volle zon. Bouw het geleidelijk op, dan krijgt de huid de kans om zich te verdikken.
  • Zorg voor een pet of mutsje en bedekkende kleding, liefst wit katoen. Natte kleren laten meer zonlicht door dan droge kleding. Er bestaat zelfs UV-werende badkleding die er ook nog leuk uitziet.
  • Houd je kind tussen twaalf en drie uur uit de volle zon. Dan is de straling het hoogst.
  • Smeer je kind op zonnige dagen ook in als hij gewoon gaat buitenspelen. Vergeet z’n nek niet!
  • Ga voor een hoge factor!

COOLING AFTER SUN

Na een dagje met zon is het belangrijk je kindje goed in te smeren met een aftersun. Dit hydrateert de huid intensief en werkt verkoelend.
Ook is dit product allergeenvrij en kun je het gemakkelijk uitsmeren. Er zit Aloë vera in en dit kalmeert de huid en werkt verzorgend.

Naïf

Prijs: €14,95
Hier te koop

http://naifcare.com

Credits foto’s: Xanne, Naïf

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Naïf |

Leave a Reply