Heb jij zelf vroeger ook een Flik Flak horloge gehad? Dat zou heel goed kunnen, want Flik Flak bestaat 30 jaar en dat mag gevierd worden! Een report van vorige week met foto’s.

Flik Flak

TIJD VOOR EEN FEESTJE

Afgelopen woensdag was ik op hun verjaardagsfeest, uitgenodigd door UPR. Bij binnenkomst vlogen de confetti-ballonnen en taartjes ons om de horen. Een high tea voor de mama’s en voor de kleintjes was er een knutselmiddag georganiseerd. Puck mocht mee en zij was direct geobsedeerd door Flik en Flak, de poppen die bij binnenkomst centraal stonden voor ‘Flik Flak’, de cijfers die je kindje helpen leren klokkijken.
Een eigen klok mochten de kindjes maken op canvas en de mama’s genoten van een glaasje bubbels en lekkere scones en sandwiches. Geen straf dus. Het was een heerlijke middag!

Flik Flak

SWATCH GROUP

Flik Flak is onderdeel van Swatch Group, ook geen onbekende voor je, denk ik.
Er zijn 16 vrolijke horloges voor kinderen, allen Swiss Made en voorzien van de speciale kleurcodes op de wijzerplaat die helpen leren klokkijken in uren en minuten. De eerste horloges (dus vanaf ongeveer 3 jaar) zijn voorzien van leuke cupcakes, ballonnen, frisdrank en vlaggetjes. De oudere broers en zussen dragen stijlvolle kleurschema’s, materialen geheel gegoten in een ‘volwassen look’. Want dat is natuurlijk cool! Hoe leuk als verjaardagscadeau? Wie herinnert zich niet zijn of haar eerste horloge?

Flik Flak

STORY TELLING

Speciaal voor de verjaardag van Flik Flak is er een video gecreëerd. Een verhalenboek met hoofdstukken die drie decennia omarmt en zich uitstrekt over alle hoeken van de wereld. Deze tijdreis brengt je naar diverse bestemmingen in de wereld. De verbazing en glimlach bij het ontvangen van een Flik Flak zijn door diverse externe bronnen vastgelegd.

Wil je meer lezen over de geschiedenis en het concept van Flik Flak? Lees het hier.

GALLERY

Flik Flak

Flik Flak

Flik Flak

Flik Flak

Flik Flak

Flik Flak

Credits foto’s: http://www.heidigita.com/
Met dank aan UPR & Flik Flak

Leave a Reply