In The Pudding Club heeft nu een Limited Edition Mom to be Box ontwikkeld in samenwerking met Kelly Weekers. Deze kersverse mama weet als geen ander wat er nodig is voor een relaxte zwangerschap en hoe je je het beste kunt voorbereiden op het krijgen van een kindje.

In the Pudding Club

In de box zitten producten t.w.v. €80 maar je kunt hem voor €42,95 aanschaffen! Tevens zitten er voor €100 aan vouchers in!

ONTSPANNING EN JEZELF BLIJVEN

De verwenbox in samenwerking met Kelly Weekers is samengesteld met het doel de zwangere vrouw te stimuleren bewuste aandacht aan zichzelf te blijven geven en datgene wat zij doen, voor meer ontspanning en een gefocuste mindset. De zwangerschap vergt nu eenmaal veel van je lijf en brein, dus iedere bijna-moeder kan wel wat aandacht gebruiken.

Maar nu de grote vraag, wat zit er in deze fijne box?

  • Crodino met Kelly’s favoriete recept
  • Vitals Elke Dag Mama vitaminepillen:de goede aandacht voor je lijf
  • Pukka Night Time Thee voor een goede nachtrust
  • Baby de Luxe super zachte omslagdoek
  • NAÏF verzachtende baby bodylotion
  • Hevea Planet speen: hygiënisch en natuurlijk
  • Kortingsbonnen: Bednest, Witlof for Kids, Sleepyhead

Ook heeft de box zoals gewoonlijk de nodige advies- en informatiekaarten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens niet van op de hoogte bent! Daarnaast zit er een speciale ‘Mindful Pregnant’ advieskaart in, waarop Kelly Weekers op basis van haar eigen ervaring en psychologische invalshoek haar advies met je deelt.

In The Pudding Club x Kelly Weekers_Limited Edition Mom to Be Box close-up unpacked

De producten in de Mom to be Box hebben mij tijdens de zwangerschap en kraamtijd mindfulness en blijdschap gegeven. Ik had ze voor geen goud willen missen”, aldus Kelly Weekers. “Mijn tips voor een mindful zwangerschap, bevalling en het kersverse moederschap deel ik graag met zwangeren. Het creëert acceptatie, rust en zorgt dat je aandachtig geniet
– Kelly Weekers.

Wil je meer lezen over het concept In the Pudding Club en welke boxen er zijn (ik heb de box al eens getest en dat was echt een feestje), klik dan hier.

In The Pudding Club x Kelly Weekers_Close up Packed box Limited Edition

Leave a Reply