‘Little Favorites bestaat nu 2,5 jaar en wat ben ik dankbaar voor alle mooie samenwerkingen die hebben plaatsgevonden, de leuke reacties van lezers die ik heb ontvangen en vooral mijn eigen energie die ik erin heb mogen stoppen. Wat een feest om de blog elke keer weer te vullen met leuke content.

Met veel passie en enthousiasme heb ik Little Favorites onderhouden, maar het is tijd voor een nieuw avontuur. Een extra toevoeging voor de blog. Want als je schrijft over unieke merkjes, de leukste musthaves en producten met een bijzonder verhaal deelt, waarom zou je ze dan niet direct kunnen kopen?
De Little Favorites Shop; een verzameling van de leukste items op het gebied van baby & kids.

Zoals Little Favorites eigenlijk al eerder deed; de krenten voor je uit de pap halen. En nu kun je ze ook nog shoppen! De shop is onlangs live gegaan, met om te beginnen een aanbod van mooie en unieke merken. Een tweede droom die uitkomt.
De blog zal uiteraard nog steeds gewoon gevuld worden met leuke content!’

Liefs Xanne

Little Favorites Shop

Leave a Reply