De zomer is aangebroken, maar mijn Joolz kinderwagen was nog niet zomerklaar.
Vorige week had ik een event op het hoofdkantoor van Joolz. Of ik de dubbele kinderwagen van Joolz summerproof wilde maken? Absoluut!! Want wat heb ik een plezier van mijn wagen, echt de beste beslissing ooit. Kan een dubbele wagen aan iedereen aanraden, vooral als je kindje nog niet toe is om zelf te lopen naast de wagen of mee te rijden. Die van mij wil het liefst lekker zitten en ook net zoals haar zusje in de wagen.
Het was een mega leuke ochtend, denk aan: taartjes, broodjes & smoothies van PLUK , een DJ en hele leuke andere mama’s die ik heb mogen ontmoeten.

WELKE WAGEN KIES JE BIJ EEN TWEEDE ZWANGERSCHAP?

Toen ik zwanger was van Cato wilde ik een kinderwagen voor twee kids gaan gebruiken. Eentje boven en eentje onder. Het was nog knap lastig om een wagen te vinden die aan al mijn eisen voldeed. Joolz werd de winnaar. Tot op heden ben ik nog steeds dolblij met dit mooie exemplaar. Hij rijdt fijn, hij ziet er gelikt uit én de kindjes zijn altijd blij als ze erin zitten. Ik kan je vertellen dat het een bezienswaardigheid is an sich, mensen vinden het altijd leuk even te kijken ‘wat daar dan onderin zit’.

DSC_0139-683x1024

OMBOUWEN!

Nu Cato een stukje ouder is (6 maanden), mag de wieg omgebouwd worden tot een zitje. Cato kan nu zelfs bovenin zitten en Puck kan eventueel meerijden op het mee-rijd-plankje! Op het hoofdkantoor kon ik mijn wagen laten ombouwen door de Joolz specialisten en werd het bovenzitje veranderd in een zomerzitje. Dit houdt in: een zitje dat luchtdoorlatende stof heeft, net zoals de kap. Heel handig en fijn voor kindjes als het zo warm is.

ZOMER ACCESSOIRES

Tevens kreeg ik een muskietennet en inwikkeldoek in offwhite van zachte, dunne stof (perfect voor de zomer) mee.

Heerlijk om zo de zomer in te gaan!

SFEER IMPRESSIE

https://my-joolz.nl/

Credits foto’s: Mini and Me by Sharon, Joolz, Little Favorites

Leave a Reply