Dat HEMA een geschenk uit de hemel is voor vele mama’s, zal je waarschijnlijk niet verbazen. Want zeg nou zelf, wat verkopen ze er níet wat bruikbaar is? Nou werkelijk waar álles.
Omdat Hema zelf aangeeft dat hun babycollectie wel weer eens een klein, nieuw jasje kan gebruiken, hebben ze gekozen voor Difrax. Een bedrijf dat zicht ook richt op baby- en kids en dat al 50 jaar ervaring heeft in het maken van babyproducten. Niet heel raar dus dat deze twee ‘oude rotten in het vak‘ gaan samenwerken. En het resultaat mag er zijn!

A_H127_Hema-Soother_6+

ONTBIJT IN STIJL IN HET HOXTON

Little Favorites mocht bij het ontbijt in het Hoxton zijn afgelopen week. Allereerst, wat een fantastische locatie. Hip, een klein beetje city chique, maar vooral; prachtige ligging en origineel ingericht. Je krijgt er een beetje het New York gevoel. Voor een morgen als Carrie ontbijten dus.
Heel veel leuke mama’s mocht ik ontmoeten en heel veel lekker eten, dat was in het kort gezegd de fijne sfeer. Maar vooral de leuke en handige producten van HEMA en Difrax stalen de show. En wat een uitgebreide collectie hebben we mogen zien.

Hoxton ontbijt HEMA

BAD- EN BEDCOLLECTIE MET EEN HERKENBAAR SIGNATUUR VAN HEMA

De HEMA collectie bestaat uit een hoop babyproducten.Vooral de spenen en flessen zijn natuurlijk herkenbaar in hun signatuur door de samenwerking met Difrax.

DE BEKENDE S-FLES

Het voeden is een speciaal contactmoment tussen ouder en baby en wanneer je voor flesvoeding kiest, zijn goede babyflessen heel belangrijk. De Difrax S-fles heeft een uniek anti-koliek systeem. De ergonomische S-vorm zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht. De baby slikt door het drinken uit de Difrax fles minder lucht in en heeft daardoor minder last van darmkrampjes, boertjes en spugen. Er komen twee leuke designs uit en er zijn losse spenen verkrijgbaar.

A_H706B02_Hema-Sbottle_250ml

SPENEN EN ANDERE ITEMS VOOR DE WIEG & LEDIKANT

Ook de spenen mag je niet missen. En de vorm van de speen herken je ook weer direct van Difrax. Verder staan er een aantal mooie kleuren centraal, die eigenlijk overal in de collectie worden doorgevoerd. Deze themakleuren zijn grijs, zwart, wit, mintblauw en oudroze.

Voor de wieg en ledikant brengt HEMA verschillende lakens, dekentjes, matrashoesjes, dekbedovertrekken, kussenhoesjes, knuffeltjes en kruikjes uit in verschillende printjes. Leuk, leuk!

Hema
Daarnaast is een badmomentje niet geheel onbelangrijk en ook daar komen natuurlijk de benodigde hulpmiddelen bij kijken. Waaronder: washandjes & hydrofiele doeken.
Voor het eten zijn er nog handige slabbetjes met gezellige printjes.
Kortom; in de morgen sta je op met HEMA & Difrax en in de avond ga je naar bed met deze twee. Maar wél met de leukste items voor je kindje. Hebben!

A H123_Hema-Soother 0-6_A1

De bad- en bedcollectie is verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl. De Difrax producten zijn verkrijgbaar vanaf 23 oktober.

Credits foto’s: HEMA, Little Favorites.

Leave a Reply