Het 10 jarig bestaan van Joolz werd groots uitgepakt en Little Favorites was er op de lanceringsavond bij!

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober was het dubbel feest bij het Nederlandse kinderwagen merk Joolz. Ze vierde niet alleen het 10 jarig bestaan, maar lanceerde ook de tentoonstelling Joolz aroud the word & de Joolz Positive Studio.

soowpictures_IT AGENCY_Joolz2017_0022

JOOLZ AROUND THE WORLD

In de tentoonstelling, die in samenwerking is met fotograaf, editor en digital  artist Marcel van Luit, worden de steden Amsterdam, Hong Kong, New York en Sydney extra uitgelicht. De steden hebben een belangrijke rol gehad in en rond het bedrijf de afgelopen tien jaar.

Marcel van Luit, die al vele opdrachten in zijn portfolio heeft staan van grote merken in de fashion- en lifestylebrance, creëerde de expositie van Joolz around the world. Zijn karakteristieke stijl en kinderlijke verbeeldingskracht zijn dan ook zeker terug te vinden in de beelden die hij heeft gecreëerd voor de tentoonstelling. Op onderstaande foto zie je Maria Tailor met Marcel van Luit.

soowpictures_IT AGENCY_Joolz2017_0264

DE JOOLZ POSITIVE STUDIO

Met verschillende workshops en andere activiteiten was het een groot inspiratie moment voor mama’s en papa’s (to be). Ook gaaf: een achter de schermen momentje bij Joolz’ testlab! Voor Joolz is de wereld erg van belang. Ben je al op de hoogte van het Joolz geboortebos? Joolz plant een boom bij de registratie van je kleintje. De boom groeit dus met je kindje mee!

soowpictures_IT AGENCY_Joolz2017_0050

JOOLZ EVENT OP 26 OKTOBER

Op donderdag 26 oktober vond er ook nog een lanceringsfeest plaats met alle ambassadeurs die hebben meegewerkt aan de fotoshoot en relaties van Joolz. Een hapje, drankje en dansje stonden niet alleen centraal, vooral de foto’s stalen de show die avond.
Het was een inspirerende avond met inspirerende mama’s, die allemaal ooit hun hart verloren hebben aan een Joolz kinderwagen. Want, wat zijn ze de kinderwagens van Joolz toch functioneel en prachtig in design.

soowpictures_IT AGENCY_Joolz2017_0152

soowpictures_IT AGENCY_Joolz2017_0065

soowpictures_IT AGENCY_Joolz2017_0196

soowpictures_IT AGENCY_Joolz2017_0180

soowpictures_IT AGENCY_Joolz2017_0006

https://my-joolz.nl/

Credits foto’s: Soow pictures

Leave a Reply