Djeli is onze nieuwe blogger en ondersteuning op creatief vlak! Naast een passie voor schrijven, houdt ze van reizen en koffietjes drinken met vriendinnen.
Wie is Djeli en wat gaat ze voor Little Favorites (Shop) doen?

Djeli

Q: Djeli, vertel eens wat over jezelf!

A: Momenteel studeer ik met plezier journalistiek aan Windesheim Zwolle. Bij deze studie, leer ik mezelf en vooral mijn schrijfkunsten te ontwikkelen. Ik vind het dan ook super leuk dat ik dit in de praktijk verder kan ontwikkelen en kan schrijven voor Little Favorites! Ik houd van dier en natuur en natuurlijk van die schattige leuke kids! Al heb ik ze zelf nog niet ;).

Djeli

Q: Wat ga je voor Little Favorites (Shop) doen?

A: Ik vind het leuk om een bijdrage te kunnen brengen aan de ontwikkeling van Little Favorites. Het is ook heel interessant om te zien hoe de blog en de shop in elkaar zitten. Little Favorites (shop) is erg persoonlijk en kleinschalig, hierdoor behoud je het persoonlijk contact met de bezoekers, wat ik erg belangrijk vind!

Q: Je volgt een journalistieke opleiding, hoe is je passie voor schrijven ontstaan?

A: Mijn passie begon bij lezen. Om mijn leesvaardigheid goed te laten ontwikkelen las ik veel boeken. Ik ben van mening dat als je niet van lezen houd, je nog niet het goede boek gevonden hebt. Er zijn namelijk zo veel verschillende boeken om te lezen.
Vooral door mijn studie heb ik echt leren schrijven en dit bleek ik erg leuk te vinden. Wat ik mooi vind aan schrijven, is dat je je eigen creativiteit in de tekst kan plaatsen. Met de tekst laat je dan een stukje van je eigen persoonlijkheid zien.

Djeli

Q: Waar kun je jou in de nacht absoluut voor wakker maken?

A: Met sinterklaas op de planning: chocolade pepernoten!  Verder ben ik in de winterperiode verliefd op warme chocolademelk mét slagroom! Ik denk dat elk seizoen zo zijn eigen favorieten heeft.

Q: Wat zijn jouw toekomstdromen?

A: Ik vind dit moeilijk om te zeggen, maar ik ben niet zomaar de journalistiek in gegaan. Graag wil ik informatie verspreiden en verhalen bij mensen overbrengen. Dit allemaal terwijl ik de wereld rond reis!

Djeli

Djeli is ook te vinden op Instagram en geeft je een (sfeervol) kijkje in haar leventjes-> instagram.com/d.lindhout

Leave a Reply