Zoals je misschien al is opgevallen, is Little Favorites bezig met verandering. Niet alleen de Little Favorites blog, maar ook de Little Favorites Shop heeft een nieuwe eigenaresse! En dat ben ik: Jaimy Versluis, een genietende en multitaskende moeder van de twee prachtige kinderen Ivy Rose & Lewis James. Samen met mijn man reis ik veel voor onder andere zijn werk en combineren we dit met onze kleintjes. Graag wil ik mijn liefde en passie voor mijn kids delen en daarom heb ik ervoor gekozen om Little Favorites over te nemen.

Even beginnen bij het begin

Samen met een vriendin ben ik al acht jaar eigenaresse van Migoto. Hierin bemiddelen wij hostessen voor diverse opdrachten en evenementen. We hebben een trouw netwerk gecreëerd tussen modellen en klanten. Nog steeds boeken wij veel dezelfde meiden die als student bij ons zijn komen werken en inmiddels mama zijn of een fulltime job hebben. We merken dat ze het nog erg leuk vinden en voor die passie doen we het. Ook verzorgt Migoto de voorbereidingen van evenementen.
Met het werk wat ik voor Migoto doe, heb ik veel kunnen reizen.  Deze ervaringen had ik nooit willen missen! Ook door mijn modellenwerk ben ik veel op reis geweest. Zo heb ik een aantal winters gewerkt in Kaapstad en op andere mooie plekken in de wereld.

Schermafbeelding 2018-11-10 om 11.51.56

Rust door mijn kinderen

Nadat ik zwanger raakte van mijn dochter heb ik besloten om het modellenwerk na 10 jaar op een lager pitje te zetten. Ik vond het mooi geweest. Daarbij werkte ik veel in Zweden, Denemarken en Duitsland en met een klein kindje onderweg wilde ik gewoon thuis zijn. Door mijn kinderen heb ik echt mijn rust gevonden en ik kon eindelijk ook eens genieten van thuis zijn. Ik kreeg dus letterlijk rust in mijn leven. Migoto liep goed door en af en toe deed ik een leuke fotoshoot in Amsterdam. Ik vond het belangrijk om veel aandacht te kunnen geven aan mijn kinderen, aangezien mijn man ondernemer is en het daardoor ook altijd erg druk heeft.

Schermafbeelding 2018-11-10 om 11.56.02

Waarom Little Favorites?

Toen de kans voorbij kwam om de shop van Little Favorites over te nemen, werd ik mega enthousiast. Mijn andere bedrijf liep lekker en ik had heel veel zin in een nieuwe uitdaging. Mijn zoontje was op dat moment nog maar 6 weken, dus die uitdaging is er zeker. Vandaar heb ik me eerst volledig gericht op de shop en begin ik nu weer langzaam met de blog. Ik heb altijd al veel vragen gekregen van mensen om me heen waar ik mijn spulletjes koop en het idee dat ik dit allemaal in een mooie shop kan plaatsen is geweldig. Zo neem ik vaak unieke items mee van mijn reizen! De shop had al een prachtige basis en is erg mooi opgezet door Xanne. Daardoor was het voor mij nog aantrekkelijker en was de overname al snel een feit! Ik vind het super leuk om te doen. Van de inkoop tot aan het verpakken van de prachtige items, ik word er gewoon gelukkig van! Het contact met de klanten is ook erg leuk. Ik krijg heel veel enthousiaste reacties. Dit motiveert me alleen maar meer om verder te gaan.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik!

xx Jaimy

Leave a Reply