Xanne
Welkom op littlefavorites.com! Dé online style guide waar je al jouw favorite items bij elkaar hebt. Of het nou gaat om fashion, tips & tricks of (kids)musthaves. Little Favorites; de online style guide for moms (to be). Get inspired. ♥

Even kort wat over mijzelf. Ik ben Xanne Jelgerhuis Swildens, getrouwd en een creatieve moeder die gek is op Puck, Cato, schrijven, fashion en lattes!

Alweer 3 jaar geleden ben ik moeder geworden van mijn lieve kleine en ondeugende meisje Puck en op 10 december 2016 ben ik bevallen van weer een meisje, genaamd Cato! Wat een feest, een meidengezin!
Ik had een redelijk druk leventje voordat ik Puck kreeg, maar sinds Cato er ook bij is, weet ik hoe het is om met duizend dingen tegelijk bezig te zijn. Je kunt wel zeggen dat ik een multitasking mom ben geworden! Naast mijn werk als freelancer, waarvoor ik mij verhuur als social media specialist, blogger & content creator is mijn grootste passie uitgekomen: een online platform voor moeders waar al je favoriete onderwerpen bij elkaar komen.
Voor mijn site krijg ik hulp van een paar hele leuke gastbloggers. En samen schrijven we over onze dagelijkse bezigheden, musthaves die we nog op ons lijstje hebben staan en herkenbare situaties die we met je willen delen. Als moeder is namelijk geen dag hetzelfde, je zit nooit stil en dat maakt het juist zo bijzonder!

Ook als mommy to be kom je vaak met vragen te zitten; Hoe richt ik de babykamer in? Welke kindermerkjes moet ik in de gaten houden? Wat voor fles moet ik kopen én wat voor kinderwagen moet ik hebben?
We’ve been there. Kortom, vanaf nu hoef je alleen maar te genieten van je zwangerschap en als je vragen hebt of gewoon inspiratie op wilt doen, dan weet je Little Favorites te vinden!

Dit jaar is het concept van Little Favorites uitgebreid, er is namelijk een webshop geopend: Little Favorites Shop. Hier kun je terecht voor exclusieve merken, handgemaakte items of merken/producten met een bijzonder verhaal. Little Favorites Shop heeft een bescheiden, maar uniek assortiment en is van vele internationale merken het enige verkooppunt in Nederland en België. Neem je een kijkje?

Ik wil jou natuurlijk graag inspireren met mijn site, maar het lijkt me fantastisch om ook door jou geïnspireerd te worden! Ideeën, samenwerkingen of tips zijn welkom, stuur ze naar info@littlefavorites.com

Voor meer informatie over adverteren klik hier.

Liefs,
Xanne
♥ Multitasking Mom ♥

Xanne

NOTE:

De zelfgemaakte foto’s en content op Little Favorites is door Little Favorites gemaakt en/of bedacht (behalve de afbeeldingen waar een bronvermelding bij vermeld staat van bijvoorbeeld Pinterest). Het is daarom NIET toegestaan om de zelfgemaakte foto’s, teksten of inhoud zonder toestemming van Little Favorites te kopiëren, publiceren of voor andere doeleinden te gebruiken. Alle rechten zijn voorbehouden.

(Credits foto’s: Mini and Me by Sharon)