Als je ergens binnenkomt en je kent niet iedereen, dan stel je je even netjes voor. Ik hoor het mezelf al tegen Maas zeggen over een aantal jaar… en zoals het een goede moeder betaamt moet je dan zelf dus ook het goede voorbeeld geven.

MIJN HOOFD LOOPT OVER

Daar gaan we dan! Ik ben Marlou, 32 jaar, moeder van Maas (1,5 jaar) en getrouwd met Jeroen, woon in Amsterdam waar ik als Online Marketeer vier dagen in de week bij Rituals werk, ben een typisch oudste kind, drink geen bier en wijn maar cocktails en mixjes, ben over het algemeen nuchter maar pak ook graag de laatste trend of hype lekker mee, heb een voorliefde voor commerciële ‘hitjes’ en een buitengewone fascinatie voor (kinder)namen .

En mijn hoofd loopt altijd over van shoplijstjes en lifestyle inspiratie!

Marlou

TO DO, TO SHOP EN PINTEREST

Vandaar dat ik veel “ to do” en ‘ to shop’ lijstjes maak en ik me een ongeluk ‘pin’. Want dat geeft wat meer rust. Tenminste, dat hoop ik altijd. De praktijk wijst uit dat het alleen maar voor meer ideeën, plannen en vervolgens weer voor nieuwe lijstjes zorgt. *zucht*

Plannen & organiseren

LEUKE VINDSELS & HERSENSPINSELS

Maar ook mijn persoonlijke ervaringen in het alledaagse leven zal ik hier in mijn column met jullie delen. Zoals: het moordende tempo waarin de dagen, weken, maanden zich voltrekken, de twijfels en het schuldgevoel dat het moederschap met zich mee brengt maar ook de heerlijke kleine en grote momenten van geluk die je met een kleintje thuis beleeft. En niet onbelangrijk: het hebben van momenten voor jezelf.

En vanaf vandaag kan ik dit hier van mij af schrijven door mijn leuke vindsels & hersenspinsels met jullie te delen. Binnenkort mijn eerste échte column.

Marlou

Leave a Reply