Ze schieten als paddestoelen uit de grond, webshops met een ruim assortiment aan kinderkleding en babyspullen. Maar soms onderscheid de een zich net wat beter dan de ander en dan val je op. Minikin is er eentje die je moet onthouden, fris, vrolijk en een assortiment met prachtige producten.
Ik kan je verzekeren, je wilt echt ALLES hebben. Nee echt, ALLES. 

Minikin

Minikin

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

De collectie van Minikin bestaat niet alleen uit fashion verantwoorde items ook kledingstukken die fun uitstralen en makkelijk te dragen in elk seizoen van het jaar. Je vind er de typische franse jurkjes maar ook basic items van linnen en katoen. Naast kleding verkopen ze ook accessoires en interieurartikelen. De selectie van de merken zijn specifiek uitgekozen en dus zie je kwaliteit boven kwantiteit. De focus bij Minikin ligt op creativiteit, hoge kwaliteit en ambacht. Je kunt er terecht voor je baby maar ook voor je kind met een leeftijd van 8 jaar. De focus ligt wel meer op girls maar je vind er zeker leuke stuks voor boys tussen.

Minikin boys

Minikin boys

ACTIEF OP SOCIAL MEDIA

Ook op Instagram en Facebook is Minikin actief en zo heb ik ze ontdekt.
Dus zeker de moeite waard om geïnspireerd te worden en natuurlijk een lege portemonnee over te houden. (dat is dan weer het nadeel)

Minikin verzend wereldwijd maar het duurt even voordat je je pakketje hebt. (1-4 weken)

Minikin

Minikin

Minikin

Minikin

Minikin

Minikin

Minikin

Minikin

http://www.shopminikin.com/

Leave a Reply