Hoewel het buiten druilerig en koud is, komt Mango alweer met een nieuwe kidscollectie voor de lente en de zomer. Prachtige kleuren, zachte stoffen, printjes & fijne materialen.
Een heerlijke collectie waar je hebberig van wordt.

BABY COLLECTIE

Mango heeft ook een uitgebreide baby collectie met shirtjes, rokjes, broekjes, blousjes, vestjes en meer! Voor je mini boy & girl. De baby collectie is ingedeeld in een jongens-, meisjes-, en newborn collectie. Met de items kun je goed mixen en matchen, want juist door het combineren van de verschillende kleurtjes en prints komt de nonchalante look van de collectie éxtra goed naar voren. Extra pluspunt, Mango staat natuurlijk bekend om de zeer fijne prijsjes! Vind je portemonnee ook nog leuk.

Laat je inspireren!

Mango Kidscollectie

Mango kidscollectie

Mango kidscollectie

Mango kidscollectie

Mango kidscollectie

Mango kidscollectie

Mango kidscollectie

http://www.mango.nl

Leave a Reply