Q&A Kim Roza Kim is 31 en heeft een zoontje van bijna 10 maanden, genaamd Senne. Volgens Kim is Senne een super vrolijk en ondernemend mannetje! Ze vinden het heerlijk om naar buiten te gaan en gek te dansen in de woonkamer. Ook de papa mag niet ontbreken en ze wonen samen in Dronten.

Kim werkt 5 uur in de week als hiphopdocent en geeft die lessen aan kinderen en middelbare scholieren. Verder is zij vrijwillig bestuurslid Personeelszaken van de lokale turnvereniging. Daarnaast is Kim ook veel bezig met fotografie, styling van babykleding en babyproducten op instagram. Stiekem hoopt zij dat ze hier een parttime baan van kan maken!

Je kunt Kim volgen op http://www.instagram.com/kimroza

Q: Welk item is onmisbaar in je tas als je met je kindje op stap gaat?

A: Ik ga nooit weg zonder een smoothie van Ella’s Kitchen in mijn tas. Zo heb ik altijd wat te eten bij me voor Senne. Verder kan Senne niet slapen zonder zijn knuffelbeertje dus dat is echt een essential! Nu het wat zonniger weer wordt vertrek ik ook niet meer zonder de zonnebrandcrème van Naïf. Die ruikt zo heerlijk!

Q: Wat is jouw favo place om te lunchen en cappuccino’s te drinken?

A: Zusjes in Dordrecht is onze perfecte plek voor een lunch. Het is een flink eind bij mij uit de buurt maar mijn zusje 🙂 woont in Dordrecht. Met onze kids hebben we daar ruime keuze in alle heerlijke biologische lekkernijen. Zo hebben de kids er laatst een lekker stukje bananenbrood gegeten. Zo’n fijne plek!

Q: Met welk kledingstuk kun jij eindeloos outfitjes maken voor je kleintje?

A: Ik vind het geweldig om Senne aan te kleden en verschillende merken te combineren. Fijne basics zijn voor mij Mingokids en nOeser. Nu Senne iets ouder is weet ik ook beter wat hem wel en niet staat. Zo zijn pastelkleuren en geel nu echt een favoriet!

Q: Wat is jouw geheime recept om op tafel te schotelen, dat gemakkelijk en lekker is?

A: Soms als Senne en ik met zijn tweeën eten, omdat mijn vriend wat later thuis komt van zijn werk, dan maak ik graag iets makkelijks. Gebakken zalm en avocado zet ik dan lekker snel op tafel. Senne kan daar nu echt van genieten! En fijn om de gezonde vetten binnen te krijgen, die hard nodig zijn voor zijn groei!

Q: Wat is jouw ultieme mommy tip?

A: Mijn ultieme mommytip is zonder meer; maak ook plezier met je kindje! Zeker als fulltime mama vervallen we snel in een routine waarbij we alleen maar zorgen. Zorg dat je soms even uit die routine stapt en lekker gek doet met je kindje. Of laat de boel even de boel en ga lekker op stap!

Leave a Reply