Heerlijk in bad spelen; vinden 9 van de 10 kleintjes fantastisch. Zowel binnen, als buiten met lekker weer. Enthousiast spatten en vooral ál het water over het bad gooien, dat is helemaal leuk. Om ze een beetje zoet te houden is er een ruim aanbod in badspeelgoed te koop. Van eendjes tot aan bootjes, je kunt genoeg aanschaffen voor je kind(jes)!

De 5 leukste items staan op een rij voor je, met mijn favoriet op nr 1: Ziggy Zeilboot van VTech. Die mocht Puck zelfs testen!

VTECH BLUB BLUB BAD BOOTJES

Liedjes, vrolijke melodietjes en knipperende gezichtjes van de Blub Blub Bad bootjes van VTech geven de badsessie net dat beetje extra. Ze maken een feestje van iedere badbeurt. Je kunt kiezen uit Stijn Sleepboot, Ziggy Zeilboot en Sem Speedboot. Het handige is dat ze wieltjes hebben, dus het speelgoed hoeft echt niet alleen gebruikt te worden in bad! Je kunt het bijvoorbeeld ook in de box geven of meenemen naar buiten. Leren én spelen wordt bij dit (bad)speelgoed prima gecombineerd!

VTech blub blub bootjes

1. ZIGGY ZEILBOOT

Puck is direct enthousiast. Ze wijst naar Ziggy zodra ze het bootje ziet en zegt ‘mij’. De vrolijke kleuren vallen op en de liedjes zorgen ervoor dat Puck enthousiast in haar handjes klapt en mee schommelt. De melodietjes blijven hangen en zijn dus herkenbaar voor haar. Elke keer als zij ze hoort begint ze weer fanatiek te klappen. Ziggy moet mee in bad én uit bad. Nu ben ik de pineut, want de andere varianten moeten natuurlijk ook aangeschaft gaan worden! Ziggy is een van de varianten van de Blub Blub Bad bootjes.

Ziggy Zeilboot

Prijs: €12,99

2. DORA SPLASH-AROUND

Wie vindt Dora nou niet leuk? De kinderen in iedere geval wel! Met Dora in bad is één groot feestje!

Dora Splash-around

Prijs: €17,99

3. MUNCHKIN (PLAK)LETTERS

Met de letters en cijfers kunnen de kleintjes eindeloos woorden en cijfercombinaties maken. Eerst papa, dan mama en dan …?
De cijfers en letters plakken gemakkelijk op een gladde oppervlak en bieden urenlang speelplezier.

 

Munchkin letters & cijfers

Prijs: €10,49

SES AQUA SCHEREN IN BAD

Net zoals papa even de baard scheren! Hoe leuk, samen in de badkamer?!
Een snor is ook een keertje leuk of een sikje, ach dat bepalen vader en zoon wel!

SES Aqua Scheren in bad

Prijs: €6,99

BADEENDJES

Wie zegt dat de ouderwetse badeendjes geen speelplezier kunnen bieden? ‘Old fashion’ is het helemaal hoor! Ze dobberen lekker mee en je kleintje kan er een compleet eigen verhaal om heen maken. Zo gaat de moedereend met zijn jonge eendjes op avontuur… wordt vervolgd ;).

Badeendjes

Prijs: €5,99

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met VTech |

Leave a Reply